I ‘m Twizy and you are?

I ‘m Twizy and you are?

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Renault heeft met deze Twizy het wiel opnieuw uitgevonden, 100% elektrisch, 100% practisch in de stad, en 100% fun. Vooral het laatste bevalt me wel aan dit model. De Twizy is in 3,5 uur opgeladen en heeft een actieradius van ca. 100 km. Verkrijgbaar met een maximumsnelheid van 45 of 80 km/u. De keuze is aan u.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Maar of ik dit nu een auto vind, nee dus. Het is een handig vervoermiddel in de stad, makkelijk te parkeren, handig voor vervoer van kleine dingen, maar met een gezin kun je er letterlijk en figuurlijk niets mee. Het is wel een schitterend reclame object, zoals deze op de foto die genomen is in Welten, een wijk in de gemeente Heerlen..

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Kakel

  Gniffelden dacht ik dat het een op een botsautootje leek maar zelfs daar is het niet voor geschikt (-: De Smart is een tijd populair geweest maar wordt inmiddels niet meer gemaakt. Logisch, voor 25.000 euro kun je veel meer auto kopen.
  Dit model zou ik aan me voorbij laten gaan…
  Lieve groet.

 2. whahahaha dit zou iets voor mij zijn misschien, even op de koffie bij mijn ouders wordt dan makkelijker, maar voor boodschappen groot, is het weer te klein vermoed ik, of past kattengrit een zak er wel in 😛

  X

 3. Dan zou ik meteen voor een Twike kiezen. Dat is een echte sport-auto, waarmee je nog meer elektrisch bespaart en niet ‘s-avonds extra naar een sportschool hoeft om iets te doen tegen de bewegingsarmoede. 😉

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: