Braderie
Braderie

Braderie

Vandaag is in Hoensbroek weer de jaarlijkse braderie. Een van de grootste braderieën in Limburg en omstreken en ik zit er midden in. Een verplicht dagje uit, of thuis blijven. Met het te verwachten weer moet ik of vroeg weg zijn, voor het begint, anders kom ik de garage niet meer uit. Of meedoen uiteraard. Maar er wacht nog werk… We zien wel hoe een koe een haas vangt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. marjolijn1

  Gewoon rustig blijven ademhalen en zien wat er op je paadje komt.
  De zon schijnt al en gaat vanavond ook weer onder.
  Fijne dag vandaag.

 2. Goede morgen Sjoerd. Hier is er ook weer van alles te doen. Elk jaar met Hemelvaartsdag, beginnen er drie ‘Vrouwenpolderse dagen’ dat is dan de opening voor het toeristenseizoen. Gelukkig woon ik aan de rand van het dorp, dus ik heb er geen last van. Geen ringrijders, marktkraampjes, kinderkermis of springkastelen voor mijn deur. Alleen zal ik vanavond tot laat de bassen van de muziek in de feesttent wel horen tot een uur of één à half twee.
  Ik denk dat ik zo eerst mijn gras lekker ga sproeien en dat vanavond nogmaals herhaal, het is natuurlijk weer een warme dag.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: