Volkswagen T2 Pick Up en Kampeerwagen

Volkswagen T2 Pick Up en Kampeerwagen

click to see the pictures big

bVision & Photography

De bijgaande foto’s zijn afkomstig van Haba. Haba schrijft:
Hallo Sjoerd,
Ik heb nog wat oude busjes voor je gevonden. De twee staan hier een dorp verderop en daar wordt echt nog mee gereden en gewerkt, al zien ze er niet uit. De witte VW bus is als camper omgebouwd. Die met de laadbak , daar wordt nog van alles in vervoerd. Ik denk niet dat de eigenaar nog van plan is om de buitenkant op te knappen, maar dat weet je nooit natuurlijk.
Ik ken die mensen niet, maar omdat ik er al een paar keer langs was gekomen, dacht ik maar een foto voor jou te maken 🙂
Groeten Haba.

click to see the pictures big

bVision & Photography

De witte is een geregistreerde VW T2(3) kampeerwagen met een 4 cilinder 1600 cc benzine motor uit 1973 die vorig jaar ingevoerd is naar Nederland.
De Pick-Up truck is sinds 2014 in Nederland en is dus ook ingevoerd. Ook deze heeft een 4 cilinder 1600 cc benzine motor en is 1976 van de band gerold.
Ze zien er niet uit, maar zijn zeker nog te restaureren. Alleen moeten de kosten daarvan opwegen tegen de meerwaarde van de auto, of je moet het als hobby kunnen doen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Kakel

  Die auto’s zijn een soort werkpaarden. Terecht, daar zijn ze voor ontworpen en gemaakt maar ik zou het zonde vinden als ze over drie jaar ergens op de schroothoop liggen. Ik hoop dat een liefhebber ze opkoopt.
  Zonnige groet

 2. Kan nieta nders zeggen dat dat die bussen geweldig fotogeniek zijn. Sprak een paar maanden terug een trotse eigenaar die zei dat hij hem niet meer aan de straat durfde te laten staan. Die van hem zag er dan ook gelikt uit.

 3. saltyletters.blogspot.com

  Misschien een idee om zulke in een soort zorggarage te zetten ( ipv zorgboerderij ), kan nog een hoop op uitgeleefd worden.

 4. Leuk, vooral de groene versie, die zie je echt amper meer! En ja, foto’s maken voor Sjoerd, wist je dat, al heb je er niks aan, dat ik een prachtige oude jeep ook zo verweerd nog zag staan in Ermelo?

  Waarom geen foto dan? Omdat we op de terug weg waren, bleek wel om de hoek bij mijn nicht te staan… we waren net op weg, en ja we reden dus voorbij, en nee, al had ik het gevraagd, ze waren niet gestopt, lol…

  X

 5. Goede morgen Sjoerd, het zijn werkpaardjes denk ik, maar ze staan al lang in deze staat en er verandert niets zo aan de buitenkant te zien.
  Ik wens je een heerlijk lang weekend toe. Hopelijk komt er nu hier eindelijk ook regen. Nog steeds trekken de buien aan mijn dorp voorbij.
  Maar het is wel bewolkt dus er is hoop. . .

 6. ja, een auto of in dit geval een camionette is om mee te rijden, iedereen ziet dat anders, maar dit heeft ook zijn charme, zolang het rijd is het toch ok, maar opgemaakt oogt het wel veel beter, maar de oorzaak kennen we toch niet…
  Eén @->- voor jou

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: