Er zit muziek in…
Er zit muziek in…

Er zit muziek in…

Oftewel er zit schot in de werkzaamheden en alles loopt volgens planning, tot vandaag dan, vandaag komt Jeslynn alles even inspecteren. Het merendeel van de kasten is klaar en ook de buffetkast heeft een bijpassend kleurtje gekregen. Het plafond is weer wit. Nog twee kasten en dan staat alles in de frisse lak. Alleen als laatste de rode wand verbergen en dan zijn we klaar. Niet dat het rood zo erg was, het maakte alles wel erg donker. Maar dat wordt nog een werkje voor de volgende week… We hebben tenslotte ook nog vakantie, hoop ik.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Het hangt ook van de lichtinval af natuurlijk of een gekleurde muur het zo donker maakt in de wintertijd, hier hou ik het tegenwoordig bij wit en gooi er wel een kunstwerk tegen aan die kan hangen, dan is er ook kleur maar de ondergrond lekker licht, dat was ooit anders, ik had een groene slaapkamer ooit bijv. hahahaha

  X

 2. logbankje

  Het is een hele verandering, benieuwd wat er met de muur gaat gebeuren, geen rood meer. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Mocht je je vervelen tijdens je vakantie dan is er hier ook nog genoeg schilderwerk te doen hoor! Ik zal dan zelfs een verantwoorde maaltijd voor je fabriceren in plaats van de gebruikelijke weblogwaardige snelle hap.

 4. marjolijn1

  Je kleindochter heeft een goede dag uitgezocht om te komen inspecteren… 🙂
  Vandaag veel te warm om te klussen…!
  Op naar een mooi pinksterweekend…!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.