Een zuinig weekend

Een zuinig weekend

Sakkerdjie, zaterdag waren we gestrand bij de Hornbach in Geleen. Dacht ik de drukte van Pinkpop in Kerkrade voor te zijn door naar Geleen te gaan waren daar de Hammer Series aan de gang. Ik stond erin voor ik het in de gaten had.

Team Sky heeft zondag de eerste editie van de Hammer Series, een nieuwe wielerwedstrijd over drie dagen in Limburg, gewonnen. De Britse ploeg was de sterkste op de afsluitende ploegenachtervolging.

Voor de rest zei het me helemaal niets, zij het dat ik even een afkorting met de Peugeot, tegen het eenrichtingverkeer en over het gras en het weiland genomen heb om weer weg te komen uit de drukte, gelukkig niemand gezien denk ik dan maar… Met de Golf was dat in ieder geval niet gelukt. Alles bij elkaar toch een half uur vast gestaan.
Overigens kan de peugeot 3008 er wat van zoals jullie op de foto kunnen zien, bijna 23 kilometer op een litertje benzine. Dit op de weg van Hoensbroek naar Roermond. Als er niet een paar zaterdagsrijders op de weg waren geweest had ik mijn nieuwe record wel wat sterker neergezet. Maar dit opent wel perspectieven om het nog zuiniger aan te kunnen doen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. hahahahaha netjes! En ja, vandaag voor het eerst gezien in een auto hoe dat werkt met zuinig rijden en dat je dat al op je display kunt zien, erg leuk voor mij als bijrijdster om te zien hoe dat gaat.

    Gelukkig kon je keren op het weiland, dat is erg ja als je onverwacht in zoiets terecht komt.

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: