Op een tweede pinksterdag
Op een tweede pinksterdag

Op een tweede pinksterdag

Helaas, ik wilde hier een snake preview geven van de kleuren van onze “nieuwe” kamer, maar helaas het was al te donker. Gisterochtend om 7 uur begonnen en om 21.30 heb ik er de stekker uit getrokken. Sakkerdjie, alle mooie adviezen hebben we maar aan de kant gegooid en hebben zelfstandig de klus geklaard. Het grootste gedeelte van de kamer staat geheel opnieuw in de lak. dertig meter boekenkast, de buffetkast, alle plafonds, de meeste muren, op ene na. Nu komt dadelijk weer alles inruimen, alle boeken uit sorteren. Oude spullen naar de kringloop en alleen wat we echt nog willen houden terug de kasten in. Nog even terug in de tijd. Ik vond het een ludiek momentje is een grote stad in het zuiden van het land. Vijf jaar geleden alweer… Wie kan dit nog plaatsen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Gelijk hebben jullie, je eigen smaak is belangrijk want je moet er zelf leven.
  De putjes ken ik wel, maar de LEGO uitvoering heb ik hier nog niet gezien, zijn wel leuk. Hans

 2. hanscke

  Volgens mij was het nog niet zo heel lang geleden dat de kamer een beurt gehad had, of vergis ik mij nou?
  Vaag staat me nog wel iets bij van die poppetjes, maar het fijne weet ik er niet meer van.

 3. Ja, die poppetjes ken ik niet alleen, als ik nu mijn oude lego even opzoek in de box, dan heb ik ze zelf nog, whahahahaha

  Fijn dat jullie al klaar zijn, ik moet nog halen, maar ja hopelijk begin volgende week, doel in elk geval de slaapkamer 😀

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, die kleuren komen nog wel eens. Het belangrijkste is dat jullie weer kunnen genieten van een nieuwe look in de woonkamer.
  En die legopoppetjes zijn geweldig leuk gedaan 🙂
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: