Kaatje in paniek.

Kaatje in paniek.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het gebeurd niet vaak, maar op de een of andere manier raakte Kaatje, onze liefste poes, gisterochtend heel vroeg in paniek en gooide op die manier een vijftal orchideeën van de tafel op onze slaapkamer, waar deze rustende orchideeën normaal verblijven. We sliepen beiden nog, maar waren in ene klaar wakker. Eerst de ergste zooi maar opruimen met een slaapdronken kop. Maar je weet hoe dat gaat, van slapen komt daarna weinig meer terecht.
Maar goed, we hebben toch genoeg te doen dus maar weer aan de slag met de laatste loodjes. Om u een idee te geven hoe het wordt twee foto’s voor en na het schilderwerk. U ziet, onze boekenkasten worden ook door Kaatje gebruikt…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  De boekenkast ziet er heel mooi uit! Dat spoort weer aan om verder te gaan.
  Kaatje zal vast ergens van geschrokken zijn. Maar waarvan…?
  Groetjes Kakel

 2. marjolijn1

  Ja, een kat kan rare sprongen maken.
  Flinke klus, jullie zullen blij zijn als straks alles meer mooi op zijn plaats staat.
  Fijne dag vandaag.

 3. Och hou op, schei uit als de kat iets doet terwijl je nog slaapt, schrik of niet bij het beestje, je schrikt jezelf het lamlazarus en nee, slapen lukt dan niet meer, hahahaha Hier vooralsnog tegenwoordig rustig 😉

  Laatste loodjes zijn het zwaarst, maar het wordt heel erg mooi!

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, ze heeft misschien last van het weer, een beetje de storm in haar koppie gekregen. Maar je muur wordt weer mooi, zo blijft het werk in de wereld, zo lang geleden is het toch niet dat je dat rood er op zette?
  Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: