Medeklussers
Medeklussers

Medeklussers

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ach, als je dan toch bezig bent met klussen binnenshuis, kun je ook de straatzijde even aanpakken. Daar was langzaam aan een Belgisch wegdek aan het ontstaan, en dat kan je uiteraard niet accepteren. Dus heb ik maar wat medeklussers ingeschakeld die dat voor me gemaakt hebben. Ik heb dan wel een SUV (Sports Utility Vehicle) maar dat wil nog niet zeggen dat ik voor de deur een rallycross baan wil hebben.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. logbankje

  Het is toch fideel dat men de weg opknapt omdat je zelf binnen bezig bent, dat is nog een service. Hans

  ot. Dank je voor de felicitatie van mijn zoon.

 2. De meeste suv kunnen helemaal niet in het terrein rijden met hun voorwielaandrijving en hun zomerbanden. Maar Belgische toestanden willen we ook niet, en Limburg is natuurlijk de favoriete vakantiebestemming van de rest van Nederland, dan is een wegdek als een biljartlaken wel zo uitnodigend!

 3. Goede morgen Sjoerd, ja dat is klussen in het groot, daar kun je beter een ander aan laten werken. Dus de weg voor je deur is weer goed begaanbaar nu. Misschien wilde de gemeente je even de nieuwe SUV uit laten proberen 😉
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

 4. hahahahahaha goed gedaan! Zo heb ik hier gisteren de woningbouw eerst even een rondje laten lopen voor ik aan de slag ga, plafonds weer gerepareerd.. ijzeroxidatie van het gewapende beton en wat stukken eruit, is weer netjes nu.. en witter dan de rest :O

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.