Busje komt zo

Busje komt zo

Soms heb je van die dagen die je echt niet in de hand hebt. Eigenlijk hadden we een rustdag, maar dat ging niet want Jeslynn was bij ons en moest worden weggebracht, Daarna een kleine inhaalslag bij de Appie, dat hadden we woensdag niet gehaald, wat boeken inruimen en kijken wat er echt weg kon. Mijn dochter had een lichtkoepel besteld en liet deze bij ons bezorgen. Alleen toen deze geleverd werd bleek deze veel te groot om zelf verder te vervoeren. Dus maar even snel een busje geregeld bij Bo-Rent, snel, snel snel, want ze moest ook nog gaan werken en de dakdekker zou dat morgen plaatsen bij haar. Gelukkig was er een bus beschikbaar in Kerkrade en lukte alles maar net. In de tussentijd was ook de ombouw voor de verwarming geleverd, vroeger dan gepland en waren ook al wat spullen voor de keuken geleverd, die in september geplaatst wordt. Als het zo doorgaat staat het huis straks gewoon vol… En een foto, mmm, vergeten te maken… Ik had me eigenlijk de vakantie iets anders voorgesteld, en vandaag is alweer de laatste dag, en ik ben nog lang niet klaar…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Ik las je blog en voelde de wallen onder mijn ogen al groeien (-:
  Soms gaat alles tussen onder en achter elkaar langs. Gelukkig maar soms en niet iedere dag…

 2. Woops! En nu? :O Dat was een snelle vakantie! het komt goed, dat weet ik 😉

  Off topic: Die driehoeken waren om naar boven te klimmen, op foto 2 zie je die koepel van beton net als op een duikboot, we hebben gezocht en gezocht en dat lijkt ons de enige ingang te zijn die er is, dus moest je klimmen, wel handig dat je dan van die ijzers hebt om je aan vast te houden en je voeten op te zetten 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, je zou doodmoe worden van zo’n vakantie, je hebt gelijk weer vakantie van de vakantie nodig.
  Maar kom er is nog een weekend aanstaande, dus probeer dan wat rust te nemen, op je werk zal dat er ook niet van komen.
  Ik wens je een fijne vrije vrijdag toe vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: