Het einde van de vakantie
Het einde van de vakantie

Het einde van de vakantie

Vandaag is weer mijn eerste werkdag na de vakantie. We mogen terugblikken op een welbestede vakantie, met uiteraard ook leuke dingen zoals de nieuwe Peugeot 3008, een paar rondes door de regio, een gerenoveerde kamer en nog wat andere zaken, en als afsluiting nog een zondag met ons oogappeltje Jeslynn. Jesje is duidelijk baby af, loopt, rent,speelt en geeft duidelijk signalen af van wat ze wil en niet wil. Een heerlijk kind. Ze begint uiteraard met hulp van opa te puzzelen, te stapelen, te leren praten en heeft dan ook overal tijd voor, behalve voor het eten. Ze groeit als kool, dus daar zal het niet aan liggen. Op de foto heeft opa een mooi bouwwerk gemaakt, langer dan een paar secondes heeft het niet overeind gestaan, daarna lagen de blokken door de hele kamer.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. logbankje

  Gelukkig een positieve terug blik op de vakantie, veel leuke dingen kunnen doen.
  Kleindochter is ook wel een spil in het geheel. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Ja, zo’n vakantie gaat razendsnel voorbij. Zeker als het naar je zin is en gaat vliegt de tijd. En kleine kinderen groeien als kool. Voor je het weet wonen ze op zichzelf en hebben hun eigen gezinnetje.

 3. hahahahaha wat een prachtige foto! Ik zie de pret in haar oogjes nog voor ze het om heeft gegooid, heerlijk om te zien 😀 En ja dat eten. Gelukkig groeien ze gewoon door 😀

  Aankomende zondag zie ik mijn kleine nicht weer, die ondertussen ook loopt en doet, hahaha

  Vakanties gaan vaak ook heel snel.. jammer genoeg, ja ik heb er nu ook mee te maken natuurlijk 😉 Werkze weer en let op je mail, ga jou zo wat sturen, al zul je dat pas vanavond zien, hahaha

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, heerlijk dat koppie op de foto, ze heeft al voorpret om straks de toren weer om te gooien. Ja straks zelf torens bouwen en omgooien, ze worden steeds leuker die kinderen , vind je ook niet?
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.