Het begin
Het begin

Het begin

Het begin is er alweer vanaf, het topje van de ijsberg is geslecht, op naar de volgende vakantie in september. Ook die staat in het teken van werken. Niet zelf klussen, maar anderen een nieuwe keuken laten plaatsen. En hierin is ook mijn wens verwerkt, een echt gasfornuis met grote oven. Maar dat duurt gelukkig nog even. Ik was gisterochtend de deur nog niet in op het werk of ik werd overvallen door mensen met vragen… Ofwel ik was binnen een uur of twee het vakantiegevoel al kwijt en er doemde een ander gevoel op waar ik hier niet op in wil gaan. Niets ernstigs voor mij, maar wel dingen waar ik over moet nadenken of ik dat wel wil. Ik sta positief in het leven en wil dat zo houden. Gelukkig heb ik na vandaag weer een dagje vrij en komt vanavond Jeslynn overnachten bij opa en oma. We hebben het er druk mee, maar het is zo’n fijne ervaring dat we de nadelen ervan niet willen inzien. Zullen we het er maar op houden dat we er jong bij blijven en er conditioneel ook nog op vooruit gaan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. Kakel

  Je hebt tenminste iets om naar uit te kijken. Wat is tegenwoordig nog een maand?
  Volgende week is het alweer de langste dag…
  Ik weet nog dat ik bijna vier weken vakantie had. Ik draaide een extra rondje door de draaideur toen ik m’n werk verliet en was voor m’n gevoel vier dagen laten alweer terug (-:

 2. Soms zo jammer, dat je net terug bent, en zo weer opgeslurpt wordt met voor jou dus ook nog ergens wat akelig nieuws, dat je het ook zo weer kwijt bent… ja herkenbaar, al is dat wel lang geleden, hahaha Komt omdat ik vaak echt nog dagen na kan genieten ook al is het leven alweer in volle gang van alledag.

  De keuken, oven.. ik moet ineens denken aan mijn ouders die hebben ook een groot gasfornuis, het fornuis boven, ja heerlijk, er kunnen er 5 of 6 op, zij hebben er eentje met een enorme grote pit in het midden, kan echt een enorme wok op, zo fijn!

  Alleen de oven is ook dubbel zo groot en hun klacht achteraf? Voor 1 stokbroodje opwarmen… is ie te groot, duurt lang voor ie warm is en kost veel energie dan, whahahaha Dus doen ze dat in de combi magnetron en alleen met kerst wordt de grote oven gebruikt of met een verjaardag 😉

  X

 3. Vaak is dat zo, je bent nog maar net bezig en het gevoel dat je vakantie had is verdwenen als sneeuw voor de zon. Je hebt het iig naar je zin op je werk en dat scheelt. Als het een rot baan was was het erger. Drukke opa dus. Leuk toch.

 4. marjolijn1

  Ja, op zo’n manier is het vakantie gevoel snel voorbij.
  Gelukkig staat er vanavond weer iets leuks te wachten, wat is er leuker dan opa en oma zijn…!
  En september is het ook al weer heel snel.
  Verheug je maar…!!

 5. Goede morgen Sjoerd. “Ober er zit een ijsberg in mijn sla” Een nieuwe keuken dan ga je vast nog heel veel lekkers koken na september en krijgen wij weer lekkere dingen te zien op de foto. Maar ja nog even wachten dus, Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.