Niets te melden

Niets te melden

Het klinkt gek, maar ik heb niets te zeggen vandaag, vraag me niet hoe het komt, maar na het maken van gezonde Hollandse aardappelen met verse spinazie(geroerbakt met met spekjes) en uiteraard een ribkarbonade, werd mijn geest even helemaal leeg, er zat geen inspiratie meer in en om nu zomaar wat onzin neer te gaan zetten zit er ook niet in. Ik denk dat er ook een invloed van de eerste werkweek na de vakantie inzit. maar even afwachten dus. Tips en Tricks kunnen naar het bekende adres…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  Een goede maaltijd geeft weer een heldere geest. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Wauw, die foto spreekt voor zich.

  Soms heb je ook weinig te melden, ik kies er dan eventueel voor om het te laten om een update op mijn blog te zetten, of… ik pak een film of tv programma die ik wat extra aandacht wil geven, of ik heb vast nog wel een foto in het archief van 20 jaar geleden, en de verhalen komen dan vanzelf op…

  Kortom, tips en trics genoeg? 😉

  Of… in jouw geval, recept? doe ik ook weleens, niet dat als je dat ziet dat ik geen inspiratie heb, soms beloof ik namelijk ook nog weleens wat, en volgens mij loop ik daarin ook nog achter, hahaha Het komt zoals het komt Sjoerd!

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, het hoeven niet elke dag weer uitgebreide verhalen te zijn, dus prima een foto van de ingrediënten die je voor de maaltijd gebruikte.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: