Niets te melden

Het klinkt gek, maar ik heb niets te zeggen vandaag, vraag me niet hoe het komt, maar na het maken van gezonde Hollandse aardappelen met verse spinazie(geroerbakt met met spekjes) en uiteraard een ribkarbonade, werd mijn geest even helemaal leeg, er zat geen inspiratie meer in en om nu zomaar wat onzin neer te gaan zetten zit er ook niet in. Ik denk dat er ook een invloed van de eerste werkweek na de vakantie inzit. maar even afwachten dus. Tips en Tricks kunnen naar het bekende adres…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Dat kan zomaar gebeuren, als je een bekend schrijver was geweest had je het een writers bloc kunnen noemen. Klinkt interessanter dan een leeg hoofd 🙂 🙂

 2. Met spinazie op zou je toch een aantal sterke verhalen moeten kunnen produceren!

 3. Het kan niet altijd feest zijn in blogland, alhoewel spinazie en karbonaadjes….

 4. Ik zie toch duidelijk vier regels tekst.

 5. Een goede maaltijd geeft weer een heldere geest. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 6. Hoi Sjoerd,

  ah joh! Wat kan het jou schelen…
  Het is gewoon wel goed zo!

  Prettig weekend!
  Marlou

  .

 7. Heb ik ook weleens!! Prima toch!!

 8. Wauw, die foto spreekt voor zich.

  Soms heb je ook weinig te melden, ik kies er dan eventueel voor om het te laten om een update op mijn blog te zetten, of… ik pak een film of tv programma die ik wat extra aandacht wil geven, of ik heb vast nog wel een foto in het archief van 20 jaar geleden, en de verhalen komen dan vanzelf op…

  Kortom, tips en trics genoeg? 😉

  Of… in jouw geval, recept? doe ik ook weleens, niet dat als je dat ziet dat ik geen inspiratie heb, soms beloof ik namelijk ook nog weleens wat, en volgens mij loop ik daarin ook nog achter, hahaha Het komt zoals het komt Sjoerd!

  X

 9. Ik zeg dan ook maar weinig 🙂

 10. De spinazie zal je vandaag wel weer kracht geven.
  Op naar een fijn weekend..!

 11. Goede morgen Sjoerd, het hoeven niet elke dag weer uitgebreide verhalen te zijn, dus prima een foto van de ingrediënten die je voor de maaltijd gebruikte.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 12. je zorgt weer goed voor jezelf. En dat je hoofd leeg is is ook niet erg, dat is ook weleens goed. En toch heb je er nog een stukje uit weten te persen.

  Love As Always
  Di Mario

 13. eens lekker en goed eten, dat is na gelukkig zijn het belangrijkste, dus je dag was weer goed, het moet niet altijd dit of dat zijn….
  Eén @->- voor jou

Geef een reactie