Security First
Security First

Security First

Mea Maxima Culpa, eens per jaar verloopt het beveiligingscertificaat van de server en moet dat vernieuwd worden. Het beveiligingscertificaat zorgt ervoor dat alle data van en naar de server versleuteld wordt. Nu moest er eigenlijk maandag een nieuw certificaat gegenereerd worden en dat was deze oen vergeten, waardoor dus gisteren de site als onveilig werd beschouwd omdat er https voorstaat, maar dit als http verwerkt werd. Mijn eigen stomme schuld dus. Kwam nog bij dat ik er pas achter kwam op het werk en ik niet eerder aan een computer kon komen vlak na de ochtend. En och, hebben we dat ook eens meegemaakt. Het lag dus niet aan jullie browser…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Dat blijf ik een voordeel van wordpress.com vinden, die doen dat voor mij gratis en ik heb er geen omkijken naar. Blogspot tgenwoordig ook. Overigens denk ik dat het voor bloggen niet echt nodig is, mensen tikken hier niet hun bankrekening in. Zelf vertik ik het wel om een eigen mailadres in te tikken, er zitten vaak partijen tussen die ik niet daarmee vertrouw en die werken buiten het https-protocol om.

  2. Ik wist het, dat ik van jou antwoord zou krijgen waar het nu aan ligt, overigens gebeurd het bij anderen met eigen domein vaker trouwens als ik ze vanuit de mail aanklik direct op het blog wat ze hebben staan dan. Maar als ik dan gewoon .nl of .com pak, dan doen die het wel, als ik het dan meldt, weten ze het niet… hahaha kijk en jij wel 😉

    Fijn dat het opgelost is! 😀

    X

  3. Goede morgen Sjoerd, ik kwam dus ook niet binnen gisteren, maar na twee maal proberen ben ik maar doorgefietst naar een volgend blog. Nu voor vandaag maar een fijne donderdag gewenst en hopelijk iets minder heet, want daar ben ik niet op gemaakt vrees ik.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.