Nog even op de groenten(22)
Nog even op de groenten(22)

Nog even op de groenten(22)

click to see the pictures big

bVision & Photography

Om dan toch maar even in te spelen op de vragen over V&D in Maastricht nam ik afgelopen week ook nog twee foto’s, ene van de voorzijde en ene van de achterzijde van het statige voormalige V&D pand. Aan de voorzijde wordt hard aan gewerkt en aan de achterzijde vond ik dit bordje met Hudson’s Bay. De Hudson’s Bay Company is bezig met de verbouwing van het voormalige V&D pand in de Grote Staat in Maastricht. De opening van de winkel is waarschijnlijk dit najaar of het voorjaar van 2018. Zo zijn we allemaal weer op de hoogte. Voor niet ingewijden de Grote Staat (nee, niet straat) is de winkelstraat van Maastricht. En vergeet niet, vandaag begint de zomer en ik moet op mijn vrije dag weer eens werken, gatverpielekes…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Ooit zat er in die straat een boetiek een paar winkels verderop, waar men badpakkken ook in grotere maten verkocht, en daar heb ik ooit een badpak gekocht zelfs, lang, wederom, lang geleden, hahaha

    x

  2. logbankje

    Het is goed dat er wat met het pand wordt gedaan, zo’n groot leeg gat in een winkelstraat is niet goed.
    Mooi balen op je warme vrije dag werken, gelukkig met airco. Hans

  3. Je mag pas bij Hudson bay werken als je een t-shirt van 120 euro kan verkopen, stond in de krant. De v&d verkopers zien we dus niet terug, zo stond in het artikel. Mij zien ze er ook niet terug, een t-shirt van 120 euro, bij de We kost zoiets maximaal 15 euro, ze zijn volgens mij helemaal gek geworden!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d