De groente (22)

De groente (22)

Soms kom je gewoon een beeld tegen met je camera wat je vast wil leggen. Nu kan het nog. Midden in maastricht aan de achterkant van het voormalige V&D pand

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Wauw, nu ben ik ooit wel in die V&D geweest, maar niet aan de achterkant, volgens mij, heb ik daar zelfs mijn allereerste rijstevlaai gegeten ooit, dat viel tegen, maar ik denk dat ik die ook niet bij de V&D had moeten bestellen, maar gewoon bij het bakkertje in Mechelen destijds, hahahaha

    X

  2. Ochja ik kon er niet wakker van liggen dat die toko eindelijk dicht ging. Alleen er is geen bedrijf meer wat zo’n groot pand wil. Den Bosch Eindhoven allemaal leeg. De foto heeft een lekker sfeertje.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: