Kamperfoelie

Kamperfoelie

click to see the pictures big

bVision & Photography

De kamperfoelie die vanaf het trottoir naar boven klimt is inmiddels het balkon aan de voorzijde gepasseerd. En op het hoogste punt bloeien dan de mooiste bloemen. De Lonicera japonica, zoals deze soort heet, bloei niet alleen, maar verspreidt ook een heerlijke geur.
Het oppasweekend zit erop en Jeslynn slaapt weer thuis. Bijna een jaar en 4 maanden oud nu en begint langzaam te praten en te vragen. Met opa een rondje door het huis, Jeslynn wijst alles aan opa verteld wat het is en vervolgens probeert ze het na te zeggen. Ook liedjes zingen en luisteren vindt ze heerlijk. Het enige wat ze niet zo goed doet is eten, en madam wil alles, maar dan ook alles zelf doen… Haha, een heel eigen willetje dus, en dat is op de foto naast opa goed te zien…. Een weekend met Jeslynn is dus zo voorbij en voor je het weet ben je alweer op je werk.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Haha, ik weet het nog zo goed. Onze jongste, onze dochter als klein kind in de kinderstoel terwijl ik haar probeerde te voeren. Zelluf doen, zelluf doen, zat ze dan te brullen. Dat willetje heeft ze nog steeds, Sjoerd, dus dat zal bij jouw moppie ook niet veranderen.

 2. Ria

  Ik kan hem hier bijna ruiken, die klimmen of kruipen een eind hoor. Leuk zo’n leergierige kleindochter en ja dat eten kan soms best een probleem zijn/worden, vervelend is het.

 3. logbankje

  De De kamperfoelie had ik vroeger ook in de tuin, nu niet eens een balkon.
  Jeslynn ontwikkeld zich goed, kan ook niet anders met lieve ouders en opa en oma. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  Dank je wel voor je aanvraag, makes me happy
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Hahahahaha ik ken er hier nog eentje, een maandje ouder ongeveer en echt, gisteren nog een filmpje gezien, onze mevrouw heeft het dansen op muziek ontdekt, hahahahaha geweldig! En dat zelluf doen en zo ook…. niet naar bed willen, maar in de ochtend er niet uit willen, in bed spelen en babbelen, dat zit in de genen bij ons 😛

  Leuk! Kamperfoelie, ja die hadden wij ook ergens, kan mij herinneren dat die het niet zo heel goed deed, deed het wel, maar smal bleef die, kwam denk ik ook door de plek waar het stond… tegen een regenpijp aan, 1 tegeltje eruit naast de tuindeur, niet de meeste ideale plek 😉

  X

 5. Haha geweldige foto. Ja, leuk toch als ze beginnen te praten. Die kamperfoelie is natuurlijk ook mooi. Een metertje of zes nu? Hier staan er ook een paar, maar niet zo hoog.

 6. Goede morgen Sjoerd, tja dat krijg je zo met kleintjes, alles zellufdoen maar ook als ze het eigenlijk niet kunnen.Leuke foto, ja je kunt er aan zien dat het een dame met een eigen willetje is. Nog bedankt voor je felicitatie ik heb een heel fijn weekend gehad. Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: