Verdwaald

Deze vlinder kwamen we tegen bij de Appie in het Rodastadion te Kerkrade. Een beetje verdwaald en midden op het pad. Hij of zij lijkt een beetje levensmoe te zijn. Vandaag gaan we met Jeslynn even kijken of hij het overleefd heeft. Winkelen is heerlijk met Jesje, iedereen krijgt haar aandacht, en onderweg scoren we meestal een banaan, een krentebroodje, een stukje kaas en de liefde van de vakkenvulsters. Wat is het leven mooi als het regent… De planten in de tuin staan te juichen en hebben voorpret.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. hanscke

    Mijn planten hadden ook veel voorpret, maar dat blijft het dan ook bij. Veel regen hebben we niet gekregen. Soms heb je iets niet voor het kiezen. Misschien, als onze kleindochters wat dichter bij ons in de buurt hadden gewoond waren mijn vakanties ook wel heel anders verlopen…. maar dat is niet het geval dus vullen wij de tijd in op een manier die bij ons past. Ook fijn.

  2. Erg fijn die regen, ja hier nu ook eindelijk, hard nodig, en toch moest ik net even met de gieter bijgieten op het balkon, slaat de andere kant uit, nadeel als je dan 1 hoog zit met nog 2 balkons boven je, hahahaha

    De vlinder, ik ben erg benieuwd!

    X

  3. Goede morgen Sjoerd, hier is het ook lekker aan het regenen, prima voor de tuin en het boerenland . Leuk met je kleindochter te gaan winkelen, ik ge alleen maar oppassen vandaag maar er is genoeg om mee te spelen, dat zullen we dan maar geen doen. Ik wens je een fijne woensdag toe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactie gegevens worden verwerkt.