Afscheid
Afscheid

Afscheid

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gisteren hebben met de hele afdeling afscheid genomen van onze “oude” manager, voor mij meer van mijn nieuwe manager omdat ik er pas een jaar werk. De overgang van mijn oude werkgever(goed raden is een punt) naar mijn nieuwe werkgever(goed raden is twee punten) is door hem begeleid en in goede banen geleid. Een baas waar je op kon bouwen en ik vind het jammer dat we afscheid moeten nemen, even nog had ik gedacht om samen met hem met pensioen te gaan, dat kan overigens nog steeds, want hij moet nog een jaartje en ik iets langer, maar helaas, hij gaat tijdelijk tot aan zijn pensioen iets anders doen. Het was een fijne avond in bovenstaand kasteel (goed raden is een punt) en de avond werd afgesloten met een korte speech. Iedereen kreeg als cadeau een kleine vogel (raden is weer een punt) om op bureau neer te zetten om de motivatie te geven om als een grote familie samen te werken aan onze nieuwe toekomst. De avond werd gedomineerd door een leuk quizspel met heuse drukknoppen en uiteraard computergestuurd, en daarna een diner. Het was gezellig en ongedwongen, en als u weet waar J.C. voor staat krijgt u 5 punten extra… De winnaars van de quiz hadden voorkennis, maar dat mocht de pret niet drukken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Zo te horen aan jouw beschrijving en kijkend naar het ijsvogeltje dat hij aan jou en je collega’s heeft gegeven, lijkt de afdeling een inspirerende leidinggevende te verliezen. Het is wel mooi dat dat in goede harmonie is gegaan en met een mooi afscheidsfeestje.

 2. JC dat kan, zoals Zonnebloem al zei, alleen Julius Caesar zijn. De bekende Romeinse dictator uit de werkjes over Asterix en Obelix.
  Een enkeling zal bij JC ook Johan Cruijff bedenken, maar zo is er voor iedere afkorting wel iets te verzinnen. Bij KK zal de gemiddelde Nederlander ook eerst Kosten Koper bedenken en daarna pas Kees Kist, de bekende aanvaller van AZ, Hachelijk, dat is het!

 3. logbankje

  Op zo’n manier afscheid nemen is positief, en een mooie omgeving. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Ik vermoed dat je nu bij USG werkt en voorhen bij EdeA.

  Verder gok ik op kasteel Limbricht.

  JC Zal wel voor Juiliana Combinatie staan en dan moet die het vogeltje wel een kanarie zijn, zodat je collega daarmee als mijnrondleider? vrijwilligerswerk gaat doen. 😉

 5. ha die Sjoerd,

  wat lekker, zo’n feest!
  Ik ben altijd in voor feesten.
  En die punten… die geef ik door, want ik raad helemaal niks!

  Groetjes en een prettig weekend!
  Marlou

  .

 6. ik denk zelfs dat ik deze keer het raden overslaad, want je gaat zien hoe slecht ik ben 😉
  jc staat voor julius C…..
  een vogel krijg je; wil zeggen om een vogel te vangen (=een kleinigheid opofferen om iets belangrijks terug te krijgen) en dat hoort op werk zo
  en dat restaurant of wat het ook is ligt in Nederland ?
  Een @->- voor jou

 7. marjolijn1

  Antwoorden raden is niet mijn sterke kant, dus dat sla ik maar over.
  Hopelijk was het een gezellige avond, ook al is afscheid nemen nooit leuk.
  Op naar een mooi weekend …!!

 8. Goede morgen Sjoerd, in raden ben ik niet zo goed, dus ik wacht gewoon de antwoorden wel af. Het ijsvogeltje is wel heel leuk om zo je blik eens naar af tte laten dwalen tijdens het werk. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 9. hahahahaha hier hebben we ook een J.C, en dat staat voor Jacobus Cornelis, wat zijn de kansen dat het hier ook zo is, hahahaha

  De rest, is het nog te vroeg voor, wel leuk, de ijsvogel dus, of waren en zijn het verschillende vogels (goed raden is een punt) 😛

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.