Chevrolet C10
Chevrolet C10

Chevrolet C10

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Chevrolet C10 is een een pickup truck en is op de foto gezet door Di Mario die hier een eigen rubriek aan het opbouwen is (waarvoor dank uiteraard). De auto werd in de verenigde staten geproduceerd van 1960 tot 1966 en werd ook buiten de verenigde staten geproduceerd o.a. in Brazilië, chili en in Canada. Deze versie(C10) is een tweewiel aangedreven pickup. Er was ook een vierwiel aangedreven versie (K10). De auto was ook leverbaar door General Motors als GMC C/K. In Brazilië zie je deze trucks nog veel in het huidige straatbeeld.

click to see the pictures big

bVision & Photography

de volgende gegevens hebt ik gehaald uit de database van voertuig.net met betrekking tot dit voertuig:
Het kenteken BE-46-81 hoort bij een Chevrolet C10. Deze bedrijfsauto (open wagen) werd toegelaten op 28-02-1965. De lpg motor met 6 cilinders levert 80.0 kW (109 pk). Het lege gewicht is 1.810 kg, het laadvermogen is 455 kg en de maximale toegestane massa is 2.265 kg.

click to see the pictures big

bVision & Photography

8 Comments

 1. logbankje

  Een prachtige auto, maar neemt veel ruimte in als je moet parkeren.
  Maar hij is mooie onderhouden. Hans

  ot, had de play list van vorige week niet aangepast, is nu wel gebeurd.

 2. Wauw wat een bak! En wat denk je fiets ik hier in het centrum, vlak bij huis, ik fiets terug, had niets bij mij, behalve portemonnee… Staat er een Opel SL 280? Kan dat? Voor de Chinees, maar ja het is hier net zo parkeren als wat ik hier zie en dan wel op zo’n korte afstand dat ik alleen de achterkant echt goed had kunnen nemen, hahaha

  X

 3. Goede morgen Sjoerd. Ik zie regelmatig zo´n wagen staan bij een bedrijf in de buurt van het asiel, maar ik heb dan vaak geen telefoon bij me om die op de foto te zetten, of ik heb te weinig tijd om te stoppen. Toch komt die een keer jouw kant op ( maar ik weet niet wanneer) Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.