Outlet spanning in Roermond
Outlet spanning in Roermond

Outlet spanning in Roermond

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Eerlijk is eerlijk, dit huisje in Roermond wist ik ook te vinden, ik kom hier regelmatig langs maar was nog niet in de gelegenheid geweest om het op de digitale plaat vast te leggen. En dat was wat Di Mario wel deed. Het is geen klein huisje, maar een heel groot. Dat mag ook wel met zo’n complex aan gebouwen daar.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

<Di Mario>
Di Mario schreef hierover het volgende:
Dit trafohuisje ken je ongetwijfeld ook, niet mooi, maar wel herkenbaar voor iedereen die er ooit is geweest. Vlakbij Piet Friet, waar toen wij er waren, Herman aan het werk was.
</Di Mario>
Ik weet zeker di Mario, dat de meeste mensen bekender zijn met Piet Friet, die een heerlijke ambachtelijke friet bakt, en zich dit kunnen herinneren, dan het trafogebouw aldaar, wat een beetje weggestopt is.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafogebouw ligt tussen De Designer Outlet van Roermond en het stadskantoor in, en ligt vast aan de grote Foroxity Filmarena Roermond. Vandaar uit ben je honderd meter verwijderd van de binnenstad van Roermond. De Designer Outlet wordt vooral in het weekend voor 90% bezocht door Duitsers die daar hun kleding komen kopen. Voorwaarde om daar te kunnen werken is dan ook dat je Duitser bent of in ieder geval de Duitse taal machtig bent.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

12 Comments

 1. Ik ben er nog nooit geweest, dus Piet Friet zegt mij niets, wel Maja’s corner in Amsterdam, een begrip in oud West, maar dat zegt jou weer niets, hahaha

  Ik zal binnenkort eens hier bij mijn werk wat foto’s nemen, had ik al beloofd, maar ja als ik ga zwemmen blijven de camera’s thuis natuurlijk, gezien het dan lbijft hangen in de gemeenschappelijke ruimte, plus water, plus verstandelijk beperkten van anderhalf jaar oud ongeveer, gaat niet samen, moet het dus echt een keertje doen tussendoor zonder dat ze mij zien 😉

  x

 2. marjolijn1

  Ja, dit huis heb ik weleens gezien en ook een patatje gegeten bij Piet Friet…. 🙂
  Gezellig winkelen daar als het niet al te druk is.
  Fijne zondag.

 3. Goede morgen Sjoerd, op de eerste foto zag ik niets door die paal, maar de tweede is wel duidelijk. Dit is geen huisje meer te noemen denk ik, dit is behoorlijk groot.
  Ik wens je een fijne zondag toe, als je even niets van me hoort, dan heeft mijn pc het opgegeven, na de update van windows doet hij erg raar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.