Taunus 12 M
Taunus 12 M

Taunus 12 M

click to see the pictures big

bVision & Photography

Zo heb je er nog geen en zo heb je er meerdere, ik praat dan over deze Ford Taunus 12 M die Di Mario gespot heeft. Dit model is de als P4 bekend staande Taunus M-serie (derde generatie) en heeft een 1,5-liter V4 motor, met 65 pk. De topsnelheid, bedraagt 147 km/h.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het mooie van deze oldtimers is dat iedereen ze leuk vind, het zijn echte showmodellen waar je niet mee gaat scheuren, maar waar je genietend van de omgeving in rondrijdt. De topsnelheid van deze auto ligt niet zo hoog, dus de snelwegen mijden is het devies. (het kan wel natuurlijk)

click to see the pictures big

bVision & Photography

Dit model stamt overigens uit 1966 en is dus al meer dan 50 jaar oud. Ik geef het je te doen. Ik neem aan dat deze niet zo uit de showroom is gekomen, maar netjes is opgeknapt. Hij ziet er in ieder geval keurig onderhouden uit.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.