De vrijdag en woonboulevard Heerlen

De vrijdag en woonboulevard Heerlen

Sakkerdjie wat gaat die tijd, de weken lijken steeds korter te worden, en ’s morgens vroeg wordt het alweer een beetje meer donker. Nog even en ik kan de kaarsen alweer aansteken als ik op sta. Het paard heeft in de ochtend ook al weinig zin om de kar te trekken om de vrouw naar het werk te brengen. Volgens mij is het een werkpaard en geen luxepaard. Nog enkele uren flink aan de slag en het weekend kan alweer beginnen. Maar aan de andere kant ben ik er ook wel weer aan toe, een lekker weekend vrij. Vroeg uit de veren om zo lang als mogelijk van het weekend te genieten. In het weekend heb ik eigenlijk geen tijd om te gaan slapen…
Ik had het even over het desolate gevoel wat je hebt als je moet vertrekken vanaf station woonboulevard in Heerlen dat daar al meer dan 25 jaar ligt. Dit is als je vanaf het perron richting Heerlen kijkt…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. logbankje

  vooral nu het weer zo bewolkt is zijn de dagen korter, de woonboulevard moet vast nog komen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ja, ook hier, vliegt het voorbij, met werk, zonder werk, echt… lijkt echt telkens sneller te gaan, dit jaar helemaal… te gek voor woorden!

  En dat bordje… bij het spoor, really?

  X

 3. Vertel mij wat. Mijn eerste vrije week is alweer nagenoeg voorbij. En idd, het is weer wat langer donker en ‘s-avonds moet ik alweer een lampje mee de polder in met mijn laatste rondje.

 4. Wat voor station dat is, weet ik niet, bij je stap terug in de tijd was er vast nog geen elektrische trein in Heerlen te vinden. En stations zonder mensen zijn meestal desolaat. Je hoeft er maar een gierende wind bij voor te stellen en je hebt een scene uit een ‘film noir’ te pakken.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: