Woensdag

Woensdag

Jeslynn was gisteren even op bezoek bij Opa en Oma. Na het eten van een boterham met chocopasta, kon Jeslynn in de was Opa en Oma in de was, en Kaatje kon gelukkig zichzelf wassen. Ollie onze kater is meteen pleite als Jeslynn komt. Kaatje vindt het allemaal prima, en ondergaat het gewoon als Jeslynn met haar wil spelen. Katten zijn rare beesten, kinderen ook… Het heeft wel wat iedere woensdag vrij, alhoewel ik tussendoor nog even van thuis uit moest bijspringen bij een storing op het werk. Haha, met je kleindochter op schoot even een server rebooten op het werk. Gelukkig hebben we niet veel last gehad van onweer of regen. Je moet het niet overdrijven…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Voor het rebooten hadden wij altijd een lokale systeembeheerder, iemand moest namelijk de server echt uitzetten als hij vastgelopen was. Zo’n lokale systeembeheerder was dan iemand met de sleutel van het serverhok die wist welke stekker hij uit het stopcontact moest trekken, heel verantwoordelijke functie. Maar als daarvoor iemand van ict uit Tilburg moest komen, dan duurde het rebooten zo 2 uur (reistijd) langer. Hachelijk?

 2. Of zij het nog mee gaat maken bewust dat ze nog even met opa mee mag naar werk, is de vraag, maar ik weet het nog, dat ik nog even met opa mee mocht naar de fabriek om iets op te halen, hahahaha

  X

 3. marjolijn1

  Dat is toch een feest, een boterham met choco…. 🙂
  Hier gaven ze ook code oranje, geen donder en bliksem, enkel 50 druppels.
  Succes vandaag weer.

 4. Goede morgen Sjoerd, nou heerlijk genieten toch 🙂 Trouwens ik zie volgens mij nog een kat in de stoel achter je kleindochter zitten. Wel al in de starthouding mocht ze zich omdraaien en hem teveel aandacht willen geven. Leuke foto zo van de jonge dame en de poezen.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: