Not to bee

Not to bee

Not To Bee
Afgelopen zaterdag waren we even in de stad van Rieu, en dat was duidelijk te merken. De hele stad is in de ban van hem en overal vindt je merchandise met zijn Strauss Orkest in de hoofdrol. Normaliter willen we dan nog wel eens uitgebreid lunchen bij Amadeus, maar dat viel in het water, een aangepaste kaart en met prijzen waarvan we zo schrokken dat we meteen zijn opgestapt, het moet wel leuk blijven natuurlijk. En om nu een kapitaal uit te geven omdat Rieu ’s avonds in de stad is vind ik ronduit belachelijk.
Mijn vrouw was op zoek naar een paar schoenen, ook daar hebben we de pijp maar aan Maarten gegeven. Heb je een paar modellen gevonden op internet, hebben ze die niet in de winkel. Kunnen ze wel voor je bestellen… Brom, brom, brom en dan was Jeslynn ook nog met vakantie, maar die komt vanavond gezellig mee eten. En dan zal ik maar niet vragen of het bij jullie ook geregend heeft.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  Ja, dan weet men wel van prijzen, de middenstand is niet gek.
  Soms dwingt men je om online te kopen, heb ook deze ervaring. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Deze morgen en voormiddag enkele flinke buien. Nu blijft het momenteel droog.
  schoenen worden hier sowieso niet meer via internet besteld. Daar heeft mijn vrouw negatieve ervaring mee.

 3. Dat van die schoenen en vaak dus ook kleding of andere items, ja daar heb ik al jaren last van, zie ik iets in de het mooie boek wat in mijn brievenbus ligt, ga naar de winkel (neem het boek tegenwoordig maar mee), om dan te horen, nee Mw. U kunt het online bestellen en… ‘ik wil hier passen….’ is dan mijn antwoord, ja dan kunnen ze het ook bestellen of ik kan het bij hen terug komen brengen bla, ja dahaaaaaaag, ik wil winkelen en passen en het direct mee nemen! Misschien het ik het die avond wel nodig. Pfffffffff

  Leuk van Jeslynn, dat was weer even genieten, van Rieu, belachelijk ook!

  X

 4. marjolijn1

  Ja, dat zijn de toppers voor de horeca.
  Met zulke dagen, brengen ze de dagen van te korten, in een keer weer op een hoger peil.
  Internetwinkels draaien goed, daar kunnen de winkels in een stadscentrum niet tegenop.
  fijn dat je kleine meisje weer terug is…!!

 5. Goede morgen Sjoerd, ja als zoveel mensen alleen nog dingen via internet kopen, dan kunnen de winkels niet meer alles in huis hebben.
  Ik vind het wel idioot dat de prijzen omhoog gaan wanneer er een bekend artiest optreedt en men kan Rieu toch wel zo noemen. Hij heeft toch de wals weer op de kaart gezet. Ik denk dat als mijn moeder nog had geleefd, zij helemaal dol op hem was geweest. Ze hield erg van de muziek van Strauss, we hadden er dan ook platen van die ze vaak beluisterde.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: