Als de koeien loeien

Als de koeien loeien

click to see the pictures big

bVision & Photography

Je gelooft je ogen niet als je dit meemaakt, zijn me hier een paar koeien een berg af aan het graven. Ik wist niet wat ik zag toen ik ter hoogte van Kasteel Terworm van de autoweg af ging. Ik dacht wat in een ooghoek te zien toen ik de weg naar het centrum opdraaide, eerst even ongeloof, en toen toch maar bij de eerste rotonde de weg terug genomen om te kijken of ik het wel goed gezien had, en ja hoor staan me daar een dertiental koeien te graven. Een tweetal even buiten de plaats waar de werkzaamheden plaatsvonden hielden daar toezicht…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: