Executive Coach Builders
Executive Coach Builders

Executive Coach Builders

click to see the pictures big

bVision & Photography

Vond u de auto van de vorige week al groot, deze is pas echt groot. Hij is door Morgaine op de foto gezet. Normaliter geef ik aan dat ik alleen foto’s van auto’s plaats die minimaal 25 jaar zijn, of door hun model of uitvoering dusdanig opvallen dat ze toch in mijn virtuele garage passen. Morgaine schrijft hier het volgende bij:
<Morgaine> Hier komt ie dan, de limo, ik hoor graag al eerder van jou of ik nu gelijk heb, en deze nog geen 25 jaar oud is, volgens gezelschap wel… echter had het reclame op de zijkant, en eigenlijk vond ik het, het niet waard, maar toch genomen, mag jij beslissen, als je ze niet gebruikt ook goed hoor. Er is nog wat info als je deze wel gaat gebruiken, deze stond bij Boshuis Drie in Drie dus… dat was vroeger een pleisterplaats en is dus al heel oud 😉 Google vertelt je meer over het restaurant en terrassen. </Morgaine>

click to see the pictures big

bVision & Photography

Om je gerust te stellen, echt mooi vind ik hem ook niet, maar hij voldoet wel aan alle eisen, hij is exlusief en gebouwd door Executive Coach Builders in Springfield (Missouri USA). De basis is een 5 liter 8 cilinder Lincoln Towncar uit 1986. Als fabrikant staat er dus geen Ford, maar Executive Coach Builders op het kentekenbewijs. De auto heeft geen typegoedkeuring en is dus door het RDW gekeurd bij de invoer in Nederland.
Dat hij bij het Boshuis in de plaats Drie staat (Gelderland) is een bijkomstigheid. Overigens is dit een hallenboerderij uit 1765 die op de monumentenlijst staat en tegenwoordig gebruikt wordt als horeca gelegenheid.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Hahahaha, lag het niet aan mij, dat ik hem niet zo heel erg mooi vond, maar toch opgenomen, erg leuk! En het nummerbord nu ook uitgelegd.

    Ik zie, de vraag van Di mario, nee Sjoerd.. op jou weer, geen trafo huisje gezien… Anders…. lol 😉

    X

  2. Het Boshuis in Drie is een aanrader! Als we bij mijn oom Huub in Harderwijk waren dan gingen we daar graag wandelen en uiteraard iets eten, ook nu vinden we nog wel eens een reden om naar het Boshuis te gaan!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.