Vakantie
Vakantie

Vakantie

Nog enkele uren werken vandaag en dan start mijn herfstbreak. Niet dat we iets bijzonders hebben gepland, maar het klinkt zo leuk. Vandaag vroeg me iemand tot wanneer ik vakantie had, waarop ik als antwoord gaf vanaf 1 september totdat ik terug ben. Verder doorvragen heeft dan geen zin, daar ga ik dan toch niet op in. In onze vakantie wordt een nieuwe keuken geplaatst, daarvoor moeten we zelf uiteraard ook aan de slag. Alles uitruimen, schoonmaken, ja, een aantal apparaten is nog nieuw en gaan we hergebruiken. Daarna kan de sloop beginnen. En natuurlijk maak ik foto’s, waarvan ik er wellicht een paar plaats om de voortgang te laten zien. Het meeste maken we ons zorgen over de katten, die zijn zo’n grote verbouwing niet gewend, en onze grote rode kater heeft maar een heel klein hartje…, maar goed, komt tijd komt raad. Het weekend hebben we in ieder geval nog vrij om te doen en laten wat we zelf willen. En maak u geen zorgen dat u wat mist hier, mijn blog heeft nooit vakantie, het is mijn dagboek.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Wens je een fijne herfstbreak, succes met de verbouwing.
  De katten passen zich wel aan, als er maar op tijd eten is. Hans

  ot, Je was de enigste die Teddy Johnson & Pearl Carr met Sing little birdie kende.
  En je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. ha die Sjioerd,

  ja, natuurlijk ga jij lekker aan de slag!
  Jij bent zo’n lekker bezige bij.
  En wat zal het mooi worden.

  Ik hoop dat de katten niet in de stress raken!!

  Groetjes en alvast een prettig weekend!
  Marlou

  .

 3. Komt wel goed met de katten, is mijn ervaring meestal, Picasso is bang voor de stofzuiger dus een paar keer per week heeft hij even pech, hahaha Laat staan als ik ga klussen, al is het een spijker in de muur, anders kan ik nooit wat doen, al is dit wel radicaal natuurlijk, komt goed!

  Een hele fijne klus vakantie wens ik je toe, als ik ‘help mijn man is klusser’ moet mailen, zeg je het maar 😛

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, zorg dat de katten een voor hun gevoel veilige plek hebben. Waar ze ongestoord kunnen blijven, feliway kan inderdaad wel helpen om dat veilige gevoel te bevorderen, maar het helpt niet altijd bij alle katten. Succes met je verbouwing, maar ook een maandje heerlijk vakantie houden en volop genieten.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe .

 5. als er hier iets is, gaat de kat altijd bij mijn zoon op de kamer, daar is ze altijd rustig….jullie katten zullen ook wel zo’n plekje hebben.
  Je gaat een nieuwe keuken zetten, dat brengt veel werk mee, maar achteraf ga je heel blij zijn!
  Maar geniet ook van je vakantie hé!!!!
  Eén @->- voor jou

 6. Als je je zorgen maakt om de katten dan is feliway misschien wel een goed product voor je. Het helpt de stress bij katten te verlagen. Het helpt bij bijna alle katten en is zeer eenvoudig in gebruik. In het stopcontact en het werkt een maand door. Verder zien we natuurlijk graag wat foto’s voorbij komen. Maar de eerste dagen in je vakantie moet je nog lekker rustig aan doe. Dan krijg je je prinses vast weer op logeren.

  Love As Always
  Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.