Werkvakantie in de keuken(1)

Werkvakantie in de keuken(1)

Ook al ben ik met vakantie thuis, dat wil niet zeggen dat er niets gedaan wordt, in het weekend hebben we de keuken uitgeruimd, de koelkast leeggehaald. Een vitrinekast naar boven gezet, en meer van dat soort zaken. Je moet er toch wat van maken. Maar ook zijn we onszelf niet vergeten. Zaterdag zijn we even naar Maastricht geweest, en zondag even naar Herkenbosch, waarover later deze week. Ik zal niet echt veel bloggen in mijn vakantie, maar ben uiteraard wel aanwezig in blogland. Onderstaande foto is gemaakt bij Dille & Kamille in Maastricht en staat in het teken van onze verbouwing…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. hanscke

    Al weer een verbouwing? Jullie lijken niet anders te doen. Maar verbouwen of opknappen in de vorm van schilderen en behangen kan ook heel gezellig en sfeervol zijn. Alleen ik kan het dan niet zomaar los laten en voor mijn lol iets anders gaan bekijken. Dan moet ik de klus eerst afhebben.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: