Werkvakantie in de keuken
Werkvakantie in de keuken

Werkvakantie in de keuken

Het begint weer een beetje op een keuken te lijken. Het stucwerk zit erin en moet alleen nog wat drogen, in dat open gat moet nog een raam komen wat daar klaarligt en voor de rest gaat het zijn gangetje. Vandaag beginnen aan de vloer ophogen en morgen waarschijnlijk de tegels leggen zodat alles op gelijke hoogte komt met de kamervloer. Gisteren hadden we pech met de auto, de rechter voorband was een beetje ver leeggelopen, er zit een beschadiging in de wang en dat wordt waarschijnlijk een nieuwe band. De garage in Beek, garage Jamrozik, die ons voortreffelijk geholpen had met het verwisselen van de band door de thuiskomer, deed dit zonder er ook maar iets voor te vragen. Super vind ik dat. Helaas dat we toch naar Peugeot moesten voor reparatie cq. vervanging, maar dat hoor ik straks.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.