Only a picture (2) – Teder…
Only a picture (2) – Teder…

15 Comments

  1. Die dingen rijden hier ook regelmatig. Niet met van die smaakvolle reclame erop, maar de saaie variant. Een foto ervan maken doe ik niet, er zitten onbekende kinderen in en die op de foto zetten kan anno 2017 probleemloos een probleem opleveren!

  2. Goede morgen Sjoerd, teder heeft voor mij een andere lading voor chocolade zou ik zacht gebruiken, maar misschien dat juist het gebruik van een menselijke emotie voor snoepgoed, wel klanten trekt. Ik wens je een fijne woensdag toe.

      1. Zo’n geval noemen ze een ‘stint’ en daar prakken ze tot 10 kinderen in. Als ik het zie, dan denk ik; ‘je kan nooit vroeg genoeg beginnen met bewegingsarmoede’.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.