Only a picture (2) – Teder…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Een toepasselijke foto op de Wereld Chocoladedag. 🙂 Hans

 2. Dat is met reclame, dat zou ik dan weer niet doen.

 3. Als ze er Milka’s mee bezorgen mogen ze meteen langs komen 😉

 4. Die dingen rijden hier ook regelmatig. Niet met van die smaakvolle reclame erop, maar de saaie variant. Een foto ervan maken doe ik niet, er zitten onbekende kinderen in en die op de foto zetten kan anno 2017 probleemloos een probleem opleveren!

 5. Hoi S joerd,

  ik zou er best wel een keertje mee willen rijden!

  groetjes van Marlou

  .

 6. Hier zie je ze niet. Zulke karretjes. Bedankt voor je reactie over de LG. Ik ga er eens wat over opzoeken.

 7. Ja hoor, zo kan het ook, hier voor de BSO inderdaad. Lekker snel, dus minder veilig. 😉 Ik ga ze zo naar school brengen, op de fiets natuurlijk.

  Love As alwyas
  Di Mario

 8. En dat op de dag van de chocolade…!
  Goede reclame… 🙂
  Hier zien we zulke karretjes meestal vol kinderen, die naar school gebracht worden.

 9. dit heb ik bij ons ook nog niet gezien, meestal zijn het frigo’s met drank…
  Eén @->- voor jou

 10. zo’n karretje ken ik niet. Die zullen ze dus hier niet gebruiken.

 11. Goede morgen Sjoerd, teder heeft voor mij een andere lading voor chocolade zou ik zacht gebruiken, maar misschien dat juist het gebruik van een menselijke emotie voor snoepgoed, wel klanten trekt. Ik wens je een fijne woensdag toe.

 12. Zal bij jullie ook wel zo zijn, maar die karretjes worden bij ons massaal gebruikt door de buitenschoolseopvang om kinderen uit school te halen. Ze rijden hier in de buurt af en aan, zal ze eens op de foto zetten.

Geef een reactie