Van V&D naar Hudson’s Bay
Van V&D naar Hudson’s Bay

Van V&D naar Hudson’s Bay

click to see the pictures big

bVision & Photography

Vandaag opent Hudson’s Bay de deuren van haar winkel in Maastricht. Ik ben benieuwd of het concept aanslaat, ik heb er verder nog geen reacties over gelezen. Voor zover ik het heb kunnen zien is het een ruime overzichtelijke winkel geworden met veel licht. Aan de buitenkant is zoals u kunt zien niet al teveel veranderd. Zodra ik eens in de gelegenheid ben zal ik eens wat foto’s laten zien. Al zullen die niet veel verschillen van foto’s uit de andere Hudson’s winkels. Het lege pand is gelukkig weer bewoond, maar hoelang is de vraag als ik de geruchten moet geloven over de financiële status van het bedrijf. Hudson’s Bay wordt door activistische aandeelhouders gevraagd om zijn Europese vestigingen aan de man te brengen…. Zoals het Duitse Galeria Kaufhof en het Belgische en het Belgische Galeria Inno (samen 113 vestigingen).
Ik kan er alleen mijn eigen visie over geven. Als het restaurant nog beter wordt, en de uitstraling modern en van deze tijd wordt, dan maken ze een kans. Want wie zit nu te wachten op lege winkelstraten. Of zoals Albert Einstein het zei: Maak het zo simpel mogelijk, maar niet simpeler.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

 1. logbankje

  Gelukkig dat er een onderneming is die de stap durft te maken, ze zijn frisser dan het oude V&D. Hans

  ot, het lijkt er op dat je ook ervaring hebt met die beuken houten dingen, zo zorgt de ene log voor de andere 🙂

 2. In april is de Alkmaarse V&D verandert in een TopShelf. Die is wat luxer dan de V&D maar ook leger/ruimer. Ik heb de indruk dat ie behoorlijk minder klanten trekt. Maar uiteindelijk gaat het om de omzet. Beter een paar klanten die veel besteden, dan een berg klanten die er alleen kijken en passen en vervolgens het product bestellen bij een goedkopere internetwinkel.

 3. Hoi Sjoerd,

  niet gek! Gelukkig is het pand weer bewoond.
  Hier in Haarlem nog lang niet!
  Maar ben wel benieuwd.

  Henry is in de winkel in Mokum geweest en die vond het geweldig!
  Dus ik hoop, dat ze hier nu gauw met de verbouwing beginnen…

  Groetjes van Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.