Kort, lang, smal, dik en andere maten
Kort, lang, smal, dik en andere maten

Kort, lang, smal, dik en andere maten

Gisteren waren we even in het al deels vernieuwde Makado winkelcentrum in Beek. Daar waren we in een voor mij heel nieuwe herenmode winkel, Van Dal. Daar vond ik deze aangeklede poppen. Op de foto genomen met mijn phone, lijken deze echter dan in werkelijkheid, maar dat mag de pret niet drukken. Ze pretenderen voor iedereen wat in huis te hebben zo te zien. Tenminste dat maakte ik op uit deze etalagepoppen. Ik moet zeggen dat ik me daar volledig kon kleden zonder problemen, en dat heb ik niet vaak in een zaak. De aanleiding om naar binnen te gaan was uiteraard een achter in de zaak opgestelde auto, haha, maar die ziet u nog wel eens terug hier. De verbouwing ligt even een dagje of twee stil, de tegelzetter was niet komen opdagen, mopper, mopper, maar het is niet anders. Komt wel goed denk ik.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Mooie poppen, inderdaad net levensecht. Balen dat de tegelzetter niet kwam opdagen, maar ja heb je gelukkig nog een paar daagjes rust binnen je klus. OT: de nieuwe site is vanavond de lucht in gegaan en hoop daardoor alle problemen kwijt te zijn. Punt.nl schijnt er mee te stoppen tzt dus vandaar misschien al die kleine irritante problemen. Inderdaad Nikos begint steeds meer leuke dingen voor Leiden te doen, aardje naar zijn vaartje 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.