Kort, lang, smal, dik en andere maten

Gisteren waren we even in het al deels vernieuwde Makado winkelcentrum in Beek. Daar waren we in een voor mij heel nieuwe herenmode winkel, Van Dal. Daar vond ik deze aangeklede poppen. Op de foto genomen met mijn phone, lijken deze echter dan in werkelijkheid, maar dat mag de pret niet drukken. Ze pretenderen voor iedereen wat in huis te hebben zo te zien. Tenminste dat maakte ik op uit deze etalagepoppen. Ik moet zeggen dat ik me daar volledig kon kleden zonder problemen, en dat heb ik niet vaak in een zaak. De aanleiding om naar binnen te gaan was uiteraard een achter in de zaak opgestelde auto, haha, maar die ziet u nog wel eens terug hier. De verbouwing ligt even een dagje of twee stil, de tegelzetter was niet komen opdagen, mopper, mopper, maar het is niet anders. Komt wel goed denk ik.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. In zo’n winkel wil ik ook wel eens shoppen.

 2. Soms krijg je de dingen echt geweldig op de foto, beter dan je vooraf denkt 😉 En dus is je kledingkast weer gevuld?

  De tegelzetter, grrrrrrrr maar inderdaad komt vast goed!

  X

 3. Leuke poppen, eens wat anders! En een auto in de zaak lijkt me ook wel bijzonder.

 4. Zo’n kleding zaak zoek ik hier nog in de buurt. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Goh, wat een leuke poppen zijn dat.
  De tegelzetter krijgt – als hij komt – pas erg laat koffie en geen koek erbij. 🙂

 6. haha, ik vind ze leuk! Ziet er ook uit als een leuke winkel. Ja als mensen niet hun afspraken nakomen is dat heel vervelend.

 7. Twee dagen extra rust, zo moet je het dan maar even zien. Mooie poppen.

  Love As Always
  Di Mario

 8. Prachtig weten te vangen Sjoerd. De foto. Het is idd net of de poppen zo op kunnen staan en wegrennen. Het is te hopen dat de tegelzetter nog wel komt.

 9. De poppen ogen goed
  Hopelijk moet je niet te lang op de vloerdet wachten

  Je reactie is aangekomen met vertraging … dank je welletje om te blijven proberen

 10. Goede morgen Sjoerd, prima zo’n winkel die ook afwijkende maten heeft.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 11. Oei, dat is balen, hopelijk kom je niet in tijdnood.
  Wel wat tijd voor andere dingen, ook leuk…!!

 12. makado, dat is lang geleden nu ik dit zie…..
  het is wel een echte herenwinkel, de mannen zullen blij zijn
  Eén @->- voor jou

 13. Mooie poppen, inderdaad net levensecht. Balen dat de tegelzetter niet kwam opdagen, maar ja heb je gelukkig nog een paar daagjes rust binnen je klus. OT: de nieuwe site is vanavond de lucht in gegaan en hoop daardoor alle problemen kwijt te zijn. Punt.nl schijnt er mee te stoppen tzt dus vandaar misschien al die kleine irritante problemen. Inderdaad Nikos begint steeds meer leuke dingen voor Leiden te doen, aardje naar zijn vaartje 🙂

Geef een reactie