<Vakantie> Keuken </Vakantie>

<Vakantie> Keuken </Vakantie>

Het zit er weer op deze najaarsbreak. Vandaag moeten we weer bij de andere baas aan de slag. De keuken staat hieronder in aflevermodus, nog helemaal kaal dus. Inmiddels is er het nodige aan poetswerk, inruimwerk, en uiteraard ook kookwerk gedaan. Even wennen aan het fornuis, de verschillende pitten hebben een ander formaat en warmte afgifte dan in het oude fornuis. Maar de eerste maaltijden zijn er goed vanaf gekomen. In het weekend eens uitgebreid koken. Achter het fornuis komt nog een grote glasplaat, besteld, maar helaas nog niet geleverd. U mist de afzuigkap, dat klopt, die zit ingebouwd in het verlaagd plafond. In het weekend moeten er nog wat kleine klussen geklaard worden, maar dat mag de pret niet drukken, het echte keukenwerk zit erop. De Peugeot staat alweer trappelend in de garage om te vertrekken. The Lion sleeps at night…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. logbankje

    Alweer een nieuwe werkgever, een nieuwe keuken klink prettiger.
    De keuken ziet er nu al prachtig uit, de wasemkap had ik al gezien. Hans

    ot, iemand die gewoon normaal vraagt of deze voor mag zal ik nooit weigeren. Hans

  2. Goede morgen Sjoerd, daar gaat heel wat kookplezier in komen, die spatplaat komt hopelijk ook snel, dan is je keuken helemaal af. Wat slim de afzuiginstallatie op die manier. Ik wens je voor vandaag een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: