Broer en zus

Broer en zus

Ollie en Kaatje zijn ook weer een beetje bijgekomen na alle perikelen en hebben zich lekker op de speelgoedmand van Jeslynn genesteld. Het komt steeds vaker voor dat ze in elkaars nabijheid te vinden zijn. Ze laten zich zelfs door Jeslynn aaien. Voor kaatje niet vreemd, maar van onze oliebol hadden we dat niet verwacht. Meestal gaat die ervandoor als ze rondloopt. Vandaag een dagje technisch werk in plaats van kantoorwerk, ofwel de dag zal wel om zijn voor ik het weet… en morgen uiteraard weer vrij, zoals iedere woensdag als het lukt. Nee, niets te klagen, ik hou het nog wel even vol zo.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Een goede zaak dat Jeslynn ze aaien, is goed voor haar ontwikkeling.
  Een kind wat met dieren om kan gaan loopt later minder risico op ongelukjes.
  Heerlijk een dagje technisch bezig zijn, vaak een welkome afwisseling. Hans

 2. Heerlijk! Thijs hier, kwam afgelopen zondag binnen wandelen en zag Fayenne… weg was die, met een boog om haar heen, om de rest van de middag en avond weg te zijn, pas toen ze weg ging, kwam hij weer beneden, hahahaha

  X

 3. Mooi foto van die twee kattenvrienden. Bij mij gaat Molly er nog steeds vandoor als ze Laura aan hoort komen. Dan zoekt ze het hogerop, zodat ze rust heeft.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: