Uitgeblust

Uitgeblust

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Het was weer oppassen in het weekend, dus Jeslynn over de vloer. Normaal is ze superactief de hele dag bezig met alles te doen en te laten wat niet mag. Maar soms is het einde oefening, zoals hier, waar ze eventjes uitgeblust naar de TV kijkt. Zaterdag lekker een pan erwtensoep voor twee dagen gemaakt, hieronder in statu nascendi, die helaas de tweede dag niet gehaald heeft, tenzij je de werking op zondag meetelt. 4.5 liter soep naar de gallemiezen, mede door mijn dochter. Dat was dus minder en we waren blij dat Albert Heijn open was en we even tussendoor nog wat vers voer konden gaan halen. Buiten oppassen en eten koken hebben we nog wat restwerkzaamheden aan de keuken uitgevoerd. we moeten alleen nog even wachten op de glazen achterwand. Die wordt speciaal voor ons gemaakt, maar heeft een week of vier levertijd, en daar hadden we even geen rekening mee gehouden.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Echt een geweldige foto van je kleindochter. Ik heb precies zo’n zelfde foto van Roos. Ligt ze op een stoffen stoel van Jip en Janneke in dezelfde houding naar de tv te kijken. Met hetzelfde rode haar (-:
  Je keuken komt vanzelf af, echt!

 2. Jullie hebben haar gewoon teveel afgemat 🙂 Zeker wel erg leuk koken in je nieuwe keuken. OT: de link van je werkt weer niet, ligt dit aan jou of aan mij. Als het hier zit moet ik het even doorgeven aan de bouwer van de site.

 3. Goede morgen Sjoerd, heerlijke foto van je kleine grote meisje , ze kunnen zo heerlijk ongegeneerd uitgevloerd op de grond liggen.
  En die soep zal vast lekker zijn geweest dus je hebt hem niet voor niets gemaakt.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: