Kantoorpikkie
Kantoorpikkie

Kantoorpikkie

Gisteren was Jeslynn in eerste instantie niet bij ons, maar waren wij bij Jeslynn thuis. Er waren wat zaken die ik moest aanpakken in de badkamer van mijn dochter. We waren vroeg daar dus had ik ook veel tijd om samen met mijn zoon wat zaken aan te pakken en in elkaar te zetten. Wat oude spullen moesten gesloopt worden en zover als mogelijk in de oude toestand hersteld te worden. Een nieuwe kast en een nieuwe wastafel in elkaar zetten. Niet alles is klaar en ik moet volgend weekend terug. Maar het ziet er nu al een stuk beter uit. Ik merk dat ik al een dagje ouder wordt, na een aantal uren schroeven indraaien kreeg ik kramp in mijn polsen en ben ik maar gestopt. De kennis en kunde is er wel, maar ik doe het te weinig als kantoorpikkie… Dus verhuisde de hele bups naar lokatie bVision, waar ik een lekkere maaltijd heb bereid. Varkenshaasje in Maderasaus en puree. Het was een succes, er was helemaal niets over… (naar een aangepast recept van libelle.be)

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Hoi Sjoerd,

  ja.. dat van die oudere polsen heb ik zelf ook gemerkt.
  Ik krijg gewoon een hekel aan schroeven draaien.
  Heb nu van Henry een elektrische gekregen!

  Hoe is het met de keuken?

  Groetjes van Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, weer goed bezig geweest lees ik, en ja wie niet ouder wil worden, moet zich jong verhangen zei mijn tante altijd. Een beetje cru was ze wel in haar uitspraken.
  Maar jij gaat nog jaren mee, klussen en lekker koken voor iedereen, heerlijk zo’n man over de vloer je vrouw en je kinderen zullen wel blij met je zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.