Glasplaat

Glasplaat

Eindelijk na bijna 5 weken is de glasplaat voor achter het fornuis geleverd. En hij is super, mijn vrouw zei al hij past goed bij ons… Ik heb helaas geen foto momenteel, want hij zit nog in de verpakking en nog niet op de wand. Maar wie boeit dat, mij niet. Uitstel of afstel gedrag denk ik dan. Want ik moet eerst in het weekend eigenlijk de badkamer van mijn dochter afmaken. De afspraken liggen bij mijn dochter dus dat wordt even schipperen. Dus vandaag even geen foto…

19 Comments

 1. Kakel

  Oh, je houdt ons gewoon een lekker stuk worst voor maar we kunnen er niet bij (-:
  Het lijkt wel zoals het vroeger bij ons thuis ging (toen ik nog bij m’n ouders woonde.) Mijn vader was altijd bij anderen aan het klussen en als er thuis iets stuk ging, moest mijn moeder maar wachten tot daar tot voor was…
  Lieve groet

 2. logbankje

  zo heb je prioriteiten die eerst moeten, de verpakte glasplaat gaat zo ook niet stuk. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Zo ik had weer een hoop bij te lezen na een weekje 3 oktobersdrukte. Ik vind ook dat er pas kerst mag komen nadat Sinterklaas het land uit is.
  OT: klopt het dat ik weer niet op je naam kan klikken om te antwoorden.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: