Houten spanning in Marken

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Bertie van Bertiebo stuurde me de bijgaande foto van een transformatorhuisje uit Marken en schreef hierbij het volgende
<Bertie schrijft> Ha Sjoerd,
We maakten een prachtige wandeling op Marken en daar zag ik dit huisje. Geheel aangepast aan de omgeving. Het adres is Kerkbuurt. Ik zou niet graag in die buurt willen wonen, zo klein en op elkaar. Wel alles mooi in de verf en vast en zeker gezellig. Mooi Marken
Groet van Bertie </Bertie schrijft>
Vooral het laatste, het is er zo klein dat de auto van Google Maps er niet van komen. Maar dat mag de pret niet drukken, gelukkig stond er een huisnummer op zodat ik het toch kon traceren. Ik vindt het een uitzonderlijk mooi huisje en een mooie afsluiting van een maand Bertie’s trafohuisjes. Ik heb er nog meer, maar dat voor later.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

14 Comments

 1. Mooi, en helemaal in stijl….!!
  Fijne zondag.

 2. Als ik het zo zie is het groter dan hier. Het valt dus nog mee.

 3. Goede morgen Sjoerd, nou het huisje is wel in de stijl van Marken gehouden.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

 4. Ja die zijn inderdaad prachtig, maar de laatste keer dat ik op Marken was, blogte ik nog niet, hahahaha

  X

 5. Wat een fraai onopvallend huisje, dat zie ik graag! Naar Marken ben ik niet vaak geweest, al ligt het maar een halfuur hier vandaan. De Zaanse Schans is voor mij dan veel dichterbij, ongeveer 20 minuten op de fiets.

 6. ja dat is zeker een mooie. Mooie toevoeging.

  Love as Always
  Di Mario

 7. Leuk om kennis te nemen dat men in Marken zich aan die stijl gehouden heeft. Ik ben wel in marken gezien, maar het is mij toen niet opgevallen. Als ik er ooit nog een keer kom, ga ik er op letten.

 8. Wauw, een huisje helemaal in de stijl van Marken. Je zou er een prentbriefkaart van laten maken!
  Lieve groet

 9. Een leuk trafo huisje voor je verzameling.

 10. ja, een heel mooi huisje, zo mooi dat het niet eens opvalt!

 11. Het Provinciaal Elektriciteitsbedrijf van Noord-Holland, afgekort P.E.N. is niet meer is nu Nuon geloof ik, maar P.E.N is voor mij erg bekend.
  een mooie oplossing van de P.E.N, vraag me af of ze dit nu nog zo oplossen. Hans

 12. Dat mooie trafohuisje gaat helemaal op in de omgeving. Mooi!

 13. Wel heel erg mooi dat ze het huisje aan de omgeving aangepast hebben.

Geef een reactie