Muizenissen of Ergernissen.
Muizenissen of Ergernissen.

Muizenissen of Ergernissen.

Als een groep een voorstelling geeft, of de aandacht wil trekken, of een statement wil maken. Dan moet je je als fotograaf aanpassen. En niet als een maloot midden door de voorstelling lopen om een plaatje speciaal voor jou te schieten. Aan de andere kant levert het mij dit plaatje op. Ik hoop dat ze zichzelf een keer tegenkomt op het web. Shot zaterdag 7 oktober, Mosa Forum Maastricht… Jammer dat ik alleen mij mobieltje bij me had.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Ja hebt goed geschoten, zelf vind ik dat ook niet zo netjes om foto’s tussen het optreden te maken.
  Met een telelens doe je wonderen, of het moet in opdracht zijn geweest. Hans

 2. Kakel

  Volstrekt ongepast om jezelf als fotograaf belangrijker te vinden dan degenen om wie het gaat. Een professioneel zou het anders aanpakken, denk ik. Maar ik heb uiteraard meer verstand van verzekeren (-:

 3. Ja echt he? Ik zie het ook op evenementen vaak, natuurlijk zoek ik ook een mooi plekje uit, maar zo? Echt niet, iedereen de kans geven en gunnen is ook zoiets, dat doen ze ook vaak niet, waar ik op den duur altijd ergens plaats maak omdat ik vind dat ik het wel heb gezien en ook foto’s genoeg heb…

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.