Muizenissen of Ergernissen.

Als een groep een voorstelling geeft, of de aandacht wil trekken, of een statement wil maken. Dan moet je je als fotograaf aanpassen. En niet als een maloot midden door de voorstelling lopen om een plaatje speciaal voor jou te schieten. Aan de andere kant levert het mij dit plaatje op. Ik hoop dat ze zichzelf een keer tegenkomt op het web. Shot zaterdag 7 oktober, Mosa Forum Maastricht… Jammer dat ik alleen mij mobieltje bij me had.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ik kan mij daar ook rot aan ergeren. Ook zo erg is van die fotografen die altijd voor je camera gaan staan of na het nemem van ene foto naast het onderwerp gaan staan pffffffff daar word ik helemaal gek van 🙂

 2. De fotograaf gefotografeerd om het zo te zeggen.
  Ze staat net niet in de weg.

 3. dat plekje, daar is altijd wat te doen op zaterdag denk ik, ik zal zaterdag nog eens gaan kijken naar één of andere modeshow of zo…
  die fotografe staat daar echt niet op haar plek
  Een @->- voor jou.

 4. Neem dan een andere lens mee om die goede foto te kunnen maken.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Misschien deed ze het in opdracht van de dansers?

 6. Hoi Sjoerd,

  ja, je hebt gelijk…
  Echt een malloot! En geen gezicht!!

  Groetjes van Marlou

  .

 7. Ja echt he? Ik zie het ook op evenementen vaak, natuurlijk zoek ik ook een mooi plekje uit, maar zo? Echt niet, iedereen de kans geven en gunnen is ook zoiets, dat doen ze ook vaak niet, waar ik op den duur altijd ergens plaats maak omdat ik vind dat ik het wel heb gezien en ook foto’s genoeg heb…

  X

 8. misschien is het haar vriend…. ach ja we doen allemaal weleens iets stoms.

 9. Dat was bepaald geen handige actie, maar jij hebt het knap opgemerkt en er weer goed gebruik van gemaakt.

 10. Hoe ze de camera vast heeft zegt alweer genoeg.

 11. Leuke foto, Sjoerd! Jammer dat die fotografe wat in de weg staat.

 12. Volstrekt ongepast om jezelf als fotograaf belangrijker te vinden dan degenen om wie het gaat. Een professioneel zou het anders aanpakken, denk ik. Maar ik heb uiteraard meer verstand van verzekeren (-:

 13. Ja hebt goed geschoten, zelf vind ik dat ook niet zo netjes om foto’s tussen het optreden te maken.
  Met een telelens doe je wonderen, of het moet in opdracht zijn geweest. Hans

 14. Ik vind het helemaal niet verkeerd hoor wat ze doet. Ze wil gewoon laten zien wat de mensen willen laten zien.

 15. Dacht ook eerst dat het wellicht een bekende was die zij op de lens zette maar heel netjes is dit inderdaad niet. Vanaf de zijlijn kan men ook best mooie foto’s maken.

 16. Da’s dus er eentje voordevoetenloper…..

Geef een reactie