De achterwand
De achterwand

De achterwand

Naast wat werkzaamheden in het weekend bij mijn dochter, zoals het plaatsen van een nieuwe wastafel, heb ik toch tussendoor ook de achterwand van de oven kunnen plaatsen. Volgens mij was dat het wachten wel waard. Jeslynn vond hem ook wel leuk geloof ik. Ik vrees alleen dat ik met koken veel dorst ga krijgen als de flessen zo voor het grijpen liggen. Als het goed is is hij hittebestendig en snel schoon te maken. Nu kan de eerste pizza de oven in, maar dat wordt wat voor het volgende weekend. Mijn To-Do list wordt in ieder geval steeds kleiner…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. logbankje

  De glasplaat is heel anders dan ik had verwacht, dacht aan een witte plaat of zo.
  Maar dit is een prachtige foto glasplaat geworden, net of je de wijn voorbij het eten gaat uitzoeken.
  Heel origineel en prachtig om te zien. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.

 2. oh een plaat met een foto erop, wauw, die kende ik nog niet, erg mooi zo! Geeft wel diepte en effect 😀

  heerlijk dat de to do list telkens kleiner wordt, misschien moet ik er ook maar eens eentje maken voor hier, wat overzicht maken bij het opruimen 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, wat een aparte achterwand , mooi en inderdaad tijdens het koken niet in die wijnkelder gaan ronddwalen, voor je het weet brandt de maaltijd aan 😉 Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.