Ons Spookje
Ons Spookje

Ons Spookje

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gisteren hadden we weer een oppasdagje, rustig aan de slag met Jesje. Jesje krijgt het voor elkaar om binnen 5 minuten alle speelgoed wat netjes opgeborgen zit uit te halen en te verspreiden door de hele kamer. Momenteel heeft ze een heel gewild speeltje, een ballon. Daar kan ze een hele tijd zoet mee zijn als opa ook meedoet. Vermoeiend is het wel, maar het levert ook heel veel plezier op. Uiteraard is de bureaustoel van opa heilig, kijk eens naar dat smoeltje als ze daar in gaat zitten. Het wordt al echt een grote meid, die langzaam begrijpt wat je zegt en ook duidelijk kan maken wat ze wil.
Minder was het afgelopen dinsdag, bij thuiskomst stond er een politie wagen voor mijn garage, ik schrok even maar zag de deur van het appartementencomplex naast ons huis openstaan. De politiewagen werd keurig even weggezet waarna ik naar binnen kon rijden. Navraag leerde me dat er al even niets van een van de buren was gehoord en men de politie gebeld had. Deze trof in het appartement het levenloze lichaam aan van een van de buren. Het werd nog even druk, politie, dokter, lijkenwagen… een half uurtje later was iedereen vertrokken, requiescat in pace.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. logbankje

  Je hebt mooie foto’s van Jeselyn gemaakt, vooral met de zon en de ballon.
  Altijd triest als iemand zo wordt gevonden, maar het is soms lastig inschatten als je iemand een tijdje niet ziet.
  Zo werd hier laatst een deur in gebeukt voor de zelfde reden en de bewoner was spring levend. Hans

  ot, was te vroeg met de gouden terugblik.

 2. Wat een leuk spookje, jullie mooie meisje met dat mooie rode haar, en wat wordt ze al groot! Kleinzoon van schoonzus/zwager krijgt er een broertje of zusje bij. Wordt dus nog drukker met oppassen, maar wel leuk.

 3. Dat is toch minder zo’n bombarie voor je deur. Hopelijk lag diegene er niet al heel lang, dat vind ik toch altijd wel een naar idee voor ze. Die Jesslyn heeft groot gelijk. Zolang je met andere kunt spelen is het veel leuker.

  Love As always
  Di Mario

 4. marjolijn1

  Wel een heel lief spookje….!
  Met een ballon spelen is altijd leuk, zeker samen met Opa… 🙂

  Ja, dat is wel triest van de buren, maar als er weinig contacten zijn, kan het zomaar gebeuren. Hier ook.
  Mooie dag vandaag.

 5. Goede morgen Sjoerd. Ja ballonnen zijn altijd voltreffers, die gaan niet zo snel en zijn niet zo hard als een bal. Jullie zullen wel net zo genieten van je kleine spookje als ik van het mijne. Wel een voordeel voor mij is dat ik bij haar thuis oppas, zodat ze haar eigen speelhoek heeft en buiten ook veel speeldingen. Gister weer veel in haar ‘speeltuin’ gespeeld, schommel , glijbaan en vooral de grote trampoline zijn altijd een succes en dan nog haar ‘rijdend’ materiaal erbij en we kunnen lekker buiten spelen.

  Wat een akelig verhaal van die buurman, hadden jullie hem nog niet gemist? Triest dat mensen zo weinig contacten hebben dat ze een aantal dagen dood in huis kunnen liggen zonder dat het gemerkt wordt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.