Je hebt weekenden waarin niets gebeurd, en je hebt weekenden die gewoon te kort zijn. Eigenlijk hadden we dit weekend Jeslynn niet verwacht, maar mijn dochter moest door ziekte van collega’s toch onverwacht op zaterdag werken. Dus werd Jeslynn even bij ons achtergelaten. Moet kunnen, als je zo’n moppie meeneemt met winkelen kan je niets meer gebeuren denk je. Totdat je op de vleesafdeling komt, daar hangen ballonnen. En als er iets is wat Jesje leuk vindt, zijn dat ballonnen. De hele winkel door had ze het over de ballonnen. Normaliter als we daar zijn staan er rekken met ballonnen maar nu niets. De Appie ballonnen waren op… Dus ik van alle ellende naar de balie of ze niet toch ergens nog ballonnen hadden. De juffrouw keek niet blij, maar verdween en een tijdje later kwam ze terug met een oranje ballon, nog over van de een of andere hamsterweek… Het kind straalde zo dat de juffrouw meteen ook blij werd. Een win-win situatie, voor allen. En ach, de onderstaande foto heb ik zondag gemaakt, ons fruitmonster aan de druiven… En zo was onze schavuit toch het hele weekend “in the picture”.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Hoi Sjoerd,

  wat heerlijk he: op je kelinkind te mogen passen.
  Ik ga dat de komende drie weken iets meer doen, en daarom stop ik even met bloggen.
  Ik denk dat jij dat wel zult snappen!

  Een knuffel voor Jesje! Wat een schatje…

  Groetjes van Marlou

  .

 2. Goede morgen Sjoerd, heerlijk dat ze nog een ballon over hadden . De kleine meid weer blij en opa ook 🙂 Fijn dat ze zo van fruit houdt, want die kleindochter van mij moet er niets van hebben, af en toe een klein schijfje appel maar niet met plezier. Als fruit verwerkt wordt in een soort smoothie , dan gaat het er wel in. Als er dan ook maar mango doorheen zit. Dus dan maar een plens yoghurt, met fruit door de mengbeker en zo krijgt ze haar vitamine toch binnen.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.