The weekend, it’s gone…

The weekend, it’s gone…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Aan alle goede dingen komt een einde, en dat is dan tevens de start van een nieuw begin, zullen we maar zeggen. Afgelopen zaterdag waren we met Jeslynn naar een feest. Het petekind van mijn vrouw werd 40 jaar, en daarvoor was een groot feest in Hollywoodstijl georganiseerd. Met Jeslynn erbij werd het dus een vroegertje, om half tien waren we alweer thuis. Maar dat mag de pret niet drukken, want in die tijd had ze de hele zaal al op stelten gezet door er in volle vaart met de feestballonnen vandoor te gaan. En die moesten dus ook met alle geweld mee naar huis. Bijna had ze de ballonnen aan de voordeur ook nog mee gegraaid, maar opa was haar voor. Het was nog een kunst om die zwevende ballonnen in de auto te krijgen. De zondag morgen was een desillusie voor het kind, niks geen zwevende ballonnen meer…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. hanscke

    Ballonnen zijn altijd een vreugde voor de kinderen tot het moment dat ze knappen of leeg lopen. Zo leren ze de keerzijde van de medaille kennen. Iets is leuk totdat…..

  2. Goede morgen Sjoerd, heerlijk dat ze zo genoot met de ballonnen. Tja en als ze dan de volgende dag saai op de bank liggen is natuurlijk een teleurstelling, maar ze zal er vast nog wel mee hebben gespeeld. 🙂
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: