Electrische Spam in Amsterdan
Electrische Spam in Amsterdan

Electrische Spam in Amsterdan

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Van Bertie kreeg ik de foto van dit trafohuisje uit het parool, gemaakt door Carly Wollaert, voor de rest laat ik het over aan Bertie
<Bertie schrijft>Hoi Sjoerd,
Ik heb weer wat foto’s voor je. En zoals altijd. Als het je niet bevalt doe je ze gewoon weg hè. Ik vind de foto van het trafohuisje met Hereford het leukst. Die stond dan ook in de krant. Het Parool. Een blik Corned Beef inspireerde Carolien Feldbrugge tot haar kunstwerk op het Hildo Kropplein in Amsterdam Oost. In het verleden waren hier een abattoir (tot 1985) en een veemarkt, vandaar.
Bertie</Bertie schrijft>
Het is niet echt een foto, maar ik vind het toch een vermelding waard. Wellicht dat iemand er in de buurt komt en een echte foto wil doneren.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik keek eerst wat oppervlakkig naar de foto en dacht dat de tekst eronder ‘heeeeeeelp’ was. Wat in combinatie met dat abattoir ook wel had kunnen begrijpen, maar toen ik beter keek stond er gewoon hereford onder. Dus het was niet zo humoristisch als ik in eerste instantie dacht.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.