Sinterkaasletter

Sinterkaasletter

Als je dan toch gezond bezig bent en lekkere low carb gerechten aan het eten bent (= koolhydraatarm ofwel met weinig suiker), dan hebben we hier het neusje van de sinterklaaszalm. Een letter van kaas, en u mag zelf kijken welke kaas. Verkrijgbaar bij boerenkaasletters.nl. Boerenkaasletter is een samenwerking tussen Kaasboerderij Schellach, Seacommerce en Boerenkaasletter en zit in Zeeland. Niet dat ik hier reclame sta te maken, dat ook wel, maar het ging me meer om het originele karakter van deze kaasletters. Dit is allicht wat gezonder dan al het snoepgoed wat er met Sinterklaas wordt rond gestrooid. Aan de andere kant, het is ieder jaar maar ene keer Sinterklaas (= met zwarte Piet).

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik heb die kaasletters ook al gezien, maar laat mij (of zwarte Piet) maar lekkere Droste letters uitdelen, zo vaak wordt er hier niet gesnoept.
    Ik wens je een fijne maandag toe

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: