Stoom afblazen
Stoom afblazen

Stoom afblazen

Alles moet hier tussen neus en lippen gebeuren, daarom trek ik er mijn handen van af. Een wassen neus is het en als je niet verder kijkt dan je neus lang is, wordt het je ook nog door de neus geboord ook en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Maar daar doe ik niet aan mee, Ik maak we uit de voeten, voor dat daar iemand het gras voor wegmaait of dat ze me het mes op de buik zetten. Maar soms moet je je mond roeren, en geen blad voor de mond nemen, of je moet er de mond van vol hebben. Toch zitten daar ook nogal wat haken en ogen aan. Maar als je hogen ogen wil gooien moet je niemand in de ogen steken anders naaien ze je een oor aan. Maar goed, mij komt onderhand de stoom uit de oren en geef jullie de kans om het aan te vullen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Een mooie verzameling, je hebt je beste beentje voorgezet.
  Na zo’n inspanning ga je wel stoom afblazen.
  Maar de stoomtrein geeft wel een goed gevoel als deze afblaast. Hans

 2. Sanne

  Hier staan zoveel gezegdes dat ik haast door de bomen het bos niet meer zie… Maar om nog even terug te komen op je stukje tekst… Stille wateren hebben diepe gronden en je slaat met dit stukje tekst duidelijk de spijker op de kop!

 3. Goede morgen Sjoerd, wat een hoop onderdelen noem je daar in gezegdes op. Voor mijn nog eerst koffie alvorens er mijn hoofd over te breken 🙂
  Mooie foto trouwens en verder nog een fijne donderdag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.