Stoom afblazen

Alles moet hier tussen neus en lippen gebeuren, daarom trek ik er mijn handen van af. Een wassen neus is het en als je niet verder kijkt dan je neus lang is, wordt het je ook nog door de neus geboord ook en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Maar daar doe ik niet aan mee, Ik maak we uit de voeten, voor dat daar iemand het gras voor wegmaait of dat ze me het mes op de buik zetten. Maar soms moet je je mond roeren, en geen blad voor de mond nemen, of je moet er de mond van vol hebben. Toch zitten daar ook nogal wat haken en ogen aan. Maar als je hogen ogen wil gooien moet je niemand in de ogen steken anders naaien ze je een oor aan. Maar goed, mij komt onderhand de stoom uit de oren en geef jullie de kans om het aan te vullen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Schitterende stomer van de zlsm. De tekst heb ik niet zo gelezen, ik werd afgeleid.

 2. Een mooie verzameling, je hebt je beste beentje voorgezet.
  Na zo’n inspanning ga je wel stoom afblazen.
  Maar de stoomtrein geeft wel een goed gevoel als deze afblaast. Hans

 3. Ben je nou helemaal van de pot gesmurfd, zover als de smurf van de smurf smurft smurfen de smurfen er geen smurf smurf.

 4. De stoom zal je onderhand wel uit de oren komen. Kijk uit dat je je billen niet brandt, want dan moet je op de blaren zitten!

 5. Hier staan zoveel gezegdes dat ik haast door de bomen het bos niet meer zie… Maar om nog even terug te komen op je stukje tekst… Stille wateren hebben diepe gronden en je slaat met dit stukje tekst duidelijk de spijker op de kop!

 6. En morgen weer een dag…..

 7. In dit geval zeg ik wie laatst lacht best lacht of de persoonis gewoon traag van begrip.
  Fijne avond.

 8. Ik heb jou nog nooit het mes op de keel gezet. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

 9. Rustig aan hoor dan breekt het lijntje niet.

 10. Maar ja, je moet wel op de been blijven natuurlijk en daarom zou ik als ik jou was zeker een slag om de arm houden.

 11. Dat is wat anders dan de kat in de zak en achter het net vissen. Ik poets de plaat en ga aan de koffie.

 12. ja, als het overloopt begint het te stomen…
  maar ik heb ogen waar ze alles aan zien, dat helpt wel
  Een @->- voor jou.

 13. Goede morgen Sjoerd, wat een hoop onderdelen noem je daar in gezegdes op. Voor mijn nog eerst koffie alvorens er mijn hoofd over te breken 🙂
  Mooie foto trouwens en verder nog een fijne donderdag.

 14. Dat kan wel zo zijn, maar als je het niet uit kijkt, dan vind je de hond in de pot en zul je de broekriem aan moeten snoeren 😉

  Love As Always
  Di Mario

 15. Doe wat je hart je ingeeft, dat lijkt me het beste…!!

 16. Ik kan er geen goed garen van spinnen dus beperk mij tot het commentaar van wie zwijgt stemt toe en snap dat je er je handen van aftrekt.

Geef een reactie