Camouflagepiet
Camouflagepiet

Camouflagepiet

U wist het wellicht nog niet, maar sinds het bezoek van de hoofdpiet hier in huis, speelt ollie voor camouflagepiet. Zo is die er, en na een geluid ergens in huis, is die er niet meer. Ollie is de bangeschijter in huis. Nu weten we hem wel te vinden als hij zich weer een verstopt heeft. Maar sommige plaatsen zal een ieder herkennen die katten heeft. Ze liggen het liefste op pas gewassen was. Of schone was, zo je wilt. Mijn vrouw vindt dat minder, maar Ollie, en nog meer Kaatje, laten zich dat plezier niet afnemen. Kijk maar eens naar die poot van ollie, klaar om iemand een ene te versauzen*…
*ein versaus kriege / ze gerete kríége / op z’n nöät kríége / ein versòp kríége / get gewatsj kríége / ein gepaerd kríége / ein geklaend kriege / ters get gezwáás kriege / Ter’s gereete kriege/ Ter’s gelòsj kriege

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Frank103

    Sinds we een nieuwe eco droger hebben wordt het niet meer warm op zolder, nu liggen ze liever weer in de badkamer op de vloerverwarming. Katten zijn niet gek!

  2. Goede morgen Sjoerd. Leuke foto met de was zo uit de droger 😉 En die lel is nog ingepakt, maar hij lijkt te zeggen dat het het papiertje er ook af mag . Maar tja slapende katten wakker maken is zelfs nog gevaarlijker dan slapende honden te wekken.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: