Werkpiet

Werkpiet

click to see the pictures big

bVision & Photography

Als opa heb je ook verplichtingen. Afgelopen week kwam Sinterklaas aan in Gebrook en een paar dagen later kwam de Hoofdpiet langs. Ze hadden een foutje gemaakt bij het inkopen en dachten goedkoper uit te zijn als ze iets bij Ikea kochten voor onze Jeslynn. Helaas waren ze vergeten dat ze ook de kadeautjes in elkaar moesten zetten. Omdat ze van mijn dochter gehoord hadden dat ik daar ook wat van dat spul in elkaar had gekregen, dachten ze dat een nieuwe keuken voor Jeslynn ook geen probleem zou zijn. Maar sakkerdjie, dat viel gatverpielekes niet mee. Ik ben er uren mee zoet geweest. Maar dan staat er ook wat. Gisteren is de hoofdpiet het keukentje weer komen halen… Nu maar afwachten wanneer Jesje het krijgt. Ik heb wel een vermoeden, maar mag natuurlijk niets zeggen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Dat is een geweldig cadeau voor Jesje! Natuurlijk heb je je (klein)dochter bij het in elkaar zetten geholpen. Daar zijn opa’s immers voor (-:
  Ik weet zelf nog hoe blij ik was met een keukentje. Hier worden straks nog lekkere dingen voor je ingekookt, Sjoerd!

 2. Frank103

  Zo’n bouwdoos monteren vind ik ook erg leuk, maar ik hoop wel dat Jeslynn geen moderne peuter met een tablet en een iphone is, anders heb je de verrassing nu verraden.

 3. Fien.

  Ha ha ha, exakt dezelfde gewoon op Marktplaats gekocht. Was geheel intact. En daar hou ik erg van.
  Er wordt heel veel mee gespeeld. En na een paar jaar gaat hij weer op Marktplaats.

 4. Zo kan je kleindochter weer vooruit 🙂 Laura heeft ook zo’n soort keukentje en ook de ‘glaasjes’ rechtsboven komen me zeer bekend voor .
  Weet je wat ook leuk is, tenminste als ze een tuin hebben, om van de zomer een modderkeuken te maken, met in het werkblad twee teiltjes, eentje met water en eentje met zand . Je hebt er nu ervaring in dus dat wordt dan een fluitje van een cent.
  Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: