Mooi toch
Mooi toch

Mooi toch

click to see the pictures big

bVision & Photography

Puth ligt tezamen met Doenrade op het Plateau van Doenrade waar vroeger een oude Romeinse handelsweg liep, vanuit Duitsland richting Maastricht. Deze verbindingsweg heet tegenwoordig de Maastrichterweg. Het ontstaan van Puth is vermoedelijk te danken aan deze handelsweg. Ondanks de hoge ligging van het desbetreffende gebied ontstond hier toch een dorpje door de aanwezigheid van zeer vruchtbare en makkelijk te bewerken grond.

click to see the pictures big

bVision & Photography

En in dit kerkdorp, onder de vleugels van (nu nog) Schinnen, ligt een van de meest kindvriendelijke kinderkapsalons in Nederland. Bij knip en klaar staan de kinderen helemaal voorop en daar is ook de hele salon op ingericht. Als Jeslynn wat ouder is kunnen we daar wellicht een keer samen naar toe. In deze donkere dagen, op het laatst van November vond ik dit toch een vrolijke noot aan de reeds kale bomen….

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.