December
December

December

Time flies, vandaag zijn we alweer aan de laatste dag van deze maand begonnen. Sakkerdjie, naarmate je ouder wordt denk je minder tijd te hebben en lijken de jaren aan je voorbij te vliegen. Vooral met zo’n kleintje over de vloer is een dag om voor je er erg in hebt. Nu weet ik wel dat ik pas 64 ben, en net aan mijn vierde pubertijd ben begonnen, maar toch… Een collega vroeg me, na het vroegtijdige pensioen van een collega van me, of dat ook niets voor mij was geweest. Aan de ene kant denk ik dan ja, het lijkt me wel wat, maar aan de andere kant sta ik op deze manier nog midden in het leven en zou ik alle sociale contacten ontzettend missen. Nu heb ik nog contact met alle generaties op mijn werk, en voor hangoudere ben ik (nog) niet geschikt. Ik mag daar nog bijna twee jaar op oefenen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Twee jaar is een mooie tijd. Genoeg tijd om te genieten van je sociale leven en ook om aan het idee te wennen dat je zult gaan stoppen.
  De tijd vliegt enorm! Het lijkt wel pas een maand geleden dat Joris en Roos samen oliebollen baken op Oudjaarsdag…

 2. Frank103

  Het lijkt me top om wat jonger met pensioen te gaan en lange reizen door Europa te maken, maar zoals het er nu naar uitziet ga ik pas met 70 met pensioen en zal ik dan wel direct achter de geraniums belanden.

 3. logbankje

  Zeker waar, de tijd lijkt alleen maar sneller te gaan.
  Als je je werk met plezier doet, waarom dan stoppen het is ook een sociale sleutel. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. Goede morgen Sjoerd, ik kan je zeggen dat je sociale contacten niet verdwijnen als je niet meer werkt en ik heb het soms nog drukker dan dat ik het had, toen ik nog werkte 🙂
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.